güvercinimde halsizlik ishal ve kusma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eminaklan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eminaklan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emin aklan
Meslek
asker
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar dün kumesime baktığımda güvercinlerim sağlam duruyorlardı sonra bi ara yağmur başladı yağmur dindiyinde kümesime indiyimde mardin arabım kenara büzülmüş duruyor ayrıca ishal.
bugun baktığımda ise biraz daha iyi olmuş gibiydi sonra hava biraz yağmurlu olduğu için evin atlkatına indirdim kuşu birden ağzından su ve yem gelmeye başladı acaba ne gibi bir sorun vardır
yardım edebilecek biri varmı
şimdide teşekkürler

arkadaşlar kimse mi yardım etmiyecek lütfen birileri cevap yazsın

Merhaba arkadasim..

Öncelikle gecmis olsun,yapacak cesitli seyler var fakat benim sana tavsiyem kuslarina pirinc verip ayri bir yerde tutman.Ilac olarakta sana önebilecegim ise NEOTERAMICIN dir bunu belirli araliklarla kullanirsan hasta olan ve diger kuslarin icin insaallah sorun ortadan kalkacaktir diye düsünüyorum,en iyisini ALLAH bilir ama sen genede uygulamaya basla..

Saygilarimla...

abi sağalosında ben de bu yok NEOTERAMICIN vede ben bir ilçede yaşıyorum güvercin besleyen az kişi var burdada bulamam başka yapabileceğim birşey yok mu?

Bu mesaj size son uyarıdır. Forumun her yerine aynı konuları açıyor, konularada biz sildikçe bir sürü mesaj yazıyorsunuz. Bilen ve yardımcı olmak isteyenler zaten yardımcı olacaktır.
-kilitli-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri