Güvercinimde İshal var Yardım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06alper16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

06alper16

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Alperen BOZKURT
Meslek
Ögrenci
İlgi Alanı
Kediler
Sa arkadaşlar uçurdugum bozdumanlı ishal oldu ve 2 gündür uçmuyor günlük 2 saat uçan kuş 20 nin üstünde 2-3 takla ile sefer yapıyor yaklaşık 4-5 haftadır uçuruyordum son 2 gündür halsizlik var uçmuyor atıyorum normalde fışkırarak çıkan kuş direkt atlıyor sadece su içiyor yem yemiyor taş yemiyor kursagı su dolu yem yeşil dışkılıyor bugün bayagı yem bastım agzına bu kuşum ölürse bırakırım kuşçulugu daha 1 haftalık yavruları var anne mamadan çıktıgında erkegin kusması gerekcek nasıl iyileştiririm lütfen yardımcı olurmusunz Şimdiden teşekkürler :hungur:

Sağ üst köşede google arama motorundan detaylı bilgi bulabilirsin önce forumu arasıtırınız

gecmiş olsun dıskının rengi nasıl foto koyarsan daha net yardımcı olabilirz. ve kus büzülüyormu bi kösede pusup kalıyormu bunları daha ayrıntılı anlatırsan sana daha net yardımcı olabilirz

Demleyip içtiğiniz çayın fosasını kuşlarınıza verin veya patetes haşlayıp verin yesinler, eğer sorun sadece ishal ise böyle halledebilirsiniz.

Selamlar..

NEO-PRIM FORTE, SULFAMEZATİN kullanmanı önerebilirim..geçmiş olsun..ağız içi damakta pamucuk kontrolu da yapılmalı..DAHA HIZLI BİLGİLER AKTARIN BU SİTEDEN FAYDALANACAĞINIZI DÜŞÜNÜYORUM..MADEM Kİ KUŞ ÖNEMLİ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri