Güvercinimde sarı köpüklü dışkı hastalık nedir ?Resim mevcut

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan boz34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

boz34

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre boz
Meslek
teknisyen
İlgi Alanı
Kediler
Hastalık belirtileri zaman zaman sol kanadında titreme normalin üzerinde göğüs kemeğinin belirginliği ve sarımsı köpüklü bir dışkı bu güvercini iyileştirmek için neler yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum.

http://hizliresim.com/2QoJd0

Re: Güvercinimde sarı köpüklü dışkı hastalık nedir ?Resim me

kaka(dışkı ) fotosuna göre gerekli ilaçlar şöyledir..kanaatındayım ! ECZANEDEN
MİKOSTATİN SUSPANSİYON : GÜNDE 5 DAMLA AĞIZDAN , 4 GÜN

1 LİTRE KLORSUZ SUYA , LARGOPEN 250 YARIM ÇAY KAŞIĞI , SANASOL ŞURUP YARIM KAPAK , ...
1 KAPSUL ERCEFURYL , 1 KAPSUL ZOLAX BU KARIŞIM 6 GÜN HAZIRLANIP KUŞUN İÇMESİ SAĞLANIRSA FAİDE SAĞLAYACAKTIR.. İNŞLH..

O KUŞA YEM YERİNE ...
UN LU GIDALAR VERİLMESİ UYGUNDUR !
MÜMKÜNSE .BUĞDAY -MISIR BÜYÜKLÜĞÜNDE ...NEMLİ EKMEK HAMURLARINI YUVARLAYIP AĞZINDAN YUTTURMANIZ O NU AYAKTA TUTACAKTIR..AKSİ TAKTİRDE YEM YİYECEK , KURSAĞI ŞİŞ OLACAK . ÖĞÜTEMEDİĞİ İÇİN ************ AÇLIKTAN ÖLECEKTİR ******* önemlidir..

Bugün itibariyle ilaçlaı vermeye başlıyorum gelişmeleri bildiricem tesekkur edrım

ÖLDÜ DEMESİNİ DE BİLMELİYİZ ..olumlu ya da olumsuz sonuçları yazalım..eksikleri paylaşalım ..

dürüst olalım

bugün itibariyle malesef öyle oldu. benim amacım diğer güvercinlerimin aynı hastalıktan veya diğer hastalıklardan ölmeleri. aşı yaptırmayı düşünüyorum ayrıca koruyucu takviyeler veriyorum forumdan aldığım bilgiler doğrultusunda.

bu arada gümüş suyu yapımı için araştırmada bulundum fakat hiç bir şekilde %99.99 gümüş çubuk bulamadım. Bu suyu yapabilmem için gerekli materyalleri nereden temin edebilirim ? Bilgileriniz için teşekkürler. hastalıksız günler dilerim.

Canım kardeşim Türker Öden Tek İlaç la çözüm com da önerilerini ve Devir Korkmaz hanımın gümüş suyu yapımıyla ilgili yazılarını dikkatli bir şekilde okur isen gerekli metaryalleri bulabilir saf gümüş suyunu yapabilirsin selamlar.

gencoahmet' Alıntı:
Canım kardeşim Türker Öden Tek İlaç la çözüm com da önerilerini ve Devir Korkmaz hanımın gümüş suyu yapımıyla ilgili yazılarını dikkatli bir şekilde okur isen gerekli metaryalleri bulabilir saf gümüş suyunu yapabilirsin selamlar.
Orada verilen linkten okuduğum kadarıyla gümüş çubuk olması şart ve ben hiç bir şekilde gümüş çubuk satan veya yapan biyer bulamadım. gümüşün saf olarak satıldığı yerlerde gramlık külçeler halinde satılıyor onlarla yapabilirmiyiz bilmiyorum. eğer onlar bizim işimizi görürse onlardan alabilirim. bu konuyla ilgili detaylı bilgi verebilicek varmı. saygılar.

Canım kardeşim Türker ÖDEN ağabeyine ya sitede aracılığı ile E-Postadan veya Türker ÖDEN Tek ilaçla çözüm comdan ulaş veya Face Bok hesabından yaz veya Sayın Modoretörüm Devir KorkmazHan hanımın ya E-Postasına veya Face Bok hesabından görüşebilir yardımlarını alabilirsin selamlar.

İSTANBUL ^DA* GÜMÜŞSUYU * SATIŞ NOKTALARI OLDUĞUNU BİLMEKTEYİM ..EVE KADAR TESLİMİ BİLE MEVCUT..
http://www.botanikecza.com/Siva-Derm-Ko ... EQ8P8HAQ#0

Geri