Güvercinime Atmaca Saldırdı ..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MustafaTekin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
MustafaTekin
Meslek
Kuşcu
İlgi Alanı
Kediler

Moderatör tarafında düzenlendi:
Canım kardeşim geçmiş olsun uçan kuş ve beklenen son hep yaşıyoruz ve yaşamaya devam edicez herhalde uçurduğun yer ormanlık alana yakın fazla yırtık yoksa iğne iplik ile bir kaç pens atmanı tavsiye edicem yaranın üzerine teramisin sür birazda pensilin tozu serpiştir veya çoçukluğumuz da yaptığımız gibi arabaların rot başlarına sürülen kavucuklu veya düz gres yağı (bir parmak uçu kadar) sür bir kaç günde yara pişer dikişlerde kendiliğinden atar selamlar.

Merhaba, ben güvercin beslemiyorum ancak dün evimin damında gözleri sarı bir iltihap gibi kabukla kapanmış görmeyen bir güvercin buldum ve ne yapacağım konusunda hiçbir bilgim yok. Bu yüzden internette birşeyler araştırmaya başladım. Bu siteyi buldum ve durumu yazmak istedim ancak kayıt yapma zorunluluğu olduğu için de kayıt yaptım. Lütfen yardımcı olur musunuz? Güvercini bu haliyle bırakmak istemedim. Galiba güvercin de yavru bir arkadaşım sarı tüyleri olduğu için yavru dedi. Arada sırada da şeffaf ama katı bir sıvı aksırıyor. Nesi var bu güvercinin ve gözlerini açabilmek mümkün mü?

Geri