Güvercinime Atmaca Vurdu Acil yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Burak Topcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Burak Topcu
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
çok sevdiği yavru kızması güvercinime uçarken atmaca vurdu ilk vuruşta yaraladı 2. vuruşunda güvercinim düştüğü içn vuramadı düştüğü yere gittim ama bulamadım yaklaşık 3 saat sonra geri geldi ama tam boğazında derin ve büyük bir yara vardı kanamıştı ztn bi güvercinci abime götürdüm dikiş attı güvercinimi eve getirdim yem attım yemi alabildi ama suyu içtiğinde içtiği su dikiş atılan yerden geri akıyor ne yapabilirim acil yardım edin ltfn !!!!!

aynı şey benmde başma gelmşti yaralı güvercin bul dm yani diktirdm ama yemek borsna vurduğu için hayvan yediği zaman o yarada birikti herşy ve kaçtı 1 günsonra ölü olark buldum uzak bi yerde yaşaması çok düşük bi ihtimal yinede gözlemle bakalm nolcak :?

hemen bir veterinere götür düzgün dikiş atar gerekli işlemleri yapar.Diğer türlü senin yapabilceğin çok fazla bir şey yok geçmiş olsun.

aynısı benim basıma dün geldi martı saldırdı uçarken kursagı yırtıldı kuşun su içiyodu geri akıyodu veterinere götürdüm 35tlye dişik attırdım şuan su iççiyor yinede akmıyor sen veterinere götür en iyisi
benimki saglam oldu saglıcakla kal

Geri