güvercinime atmaca vurdu ayakta duramıyor ne yapmam gerekiyo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smArt3717
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

smArt3717

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
zekeriya akyol
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
dün güvercinime atmaca vurdu ayak ve kanatlarda yaralanmalar oldu , düştüğü yerden aldım geldim ama kuş ayaklarının üzerine basamıyor sadece gögsünün üstüne yatıyor ne yapmam gerekiyor felç geçirmiş olabilir mi yardımcı olursanız sevinirim...

Re: güvercinime atmaca vurdu ayakta duramıyor ne yapmam gere

Ciddi bir travma söz konusu olduğundan muhtemelen kırıklar vardır.Muayene etmeden kesin birşey söylemek zor ama bu konudaki düşüncem elinde konservatif bir tedavi ile iyileşmesi hem prognozu açısından hem de net yileşme açısından çok olumlu olmayacaktır. Bence çok fazla vakit kaybetmeden bir veteriner kliniğine gitmelisin. Geçmiş olsun.

kuşun sağlık durumu iyi ayaklarını rahat bi şekilde kıpırdatıyor ama üstüne basamıyor dediklerinii dikkate alıcam cevabınız için teşekkür ederim .. yarın bi kliniğe götürsem iyi olucak ... (bugün pazar kapalı )

Hareket ettirebilmesi olumlu. Belkide kırık yoktur korkudan yerinden kıpırdamıyo olabilir. En azından mutlaka yaralar var demişsin batikon ile yaralarını temizle ve eğer var ise antibiyotikli bir merhem kullan(furacin veya bepanten plus gibi).

aynen öyle yaptım hocam tentürdiyot ve merhem sürdüm su ile yıkadım biraz kendine gelsin diye ...
ayaklarda kırıkk yok ama bir türlü ayağı kalkamıyor .?

kuşu havada 2 kez tutup düşürdü neredeyse kuşla birlikte çatıya düşecekti atmaca attı en sonunda yavru serte girmişti çok sık takla atıyordu yazık olmaz inşallah ...

SİTEMİZDE ; KUŞ CAMİAMIZDA ORÇUN BEY ....LERE İHTİYACIMIZ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.

....'ları olumlu bir ifade katmak için kullandığınızı umut ediyorum Türker bey.

Geri