Güvercinimi kafese nasıl alıştırıcam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tacettin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Tacettin

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Tacettin Belkeseli
Meslek
Satış Temsilcisi
İlgi Alanı
Kediler
Merhabalar,

15 gün önce balkona kuş geldi,kaçmadı .O günden beri bakmaya çalışıyorum ve internette dolaşıp bişeyler öğrenmeye çalışıyorum.
Kuşun nasıl uçurmam gerekiyo ,salsam geri gelirmi ne yapmam gerekiyo.
Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim,saygılar

bak simdi tek ucurmak alistirmak biraz zor ilk onun disimi erkek mi oldugunu ogrenmelisin sonra erkek se disi disise erkek kus alman gerekio kolay alistirman icin tabi kumes ortami falan varsa kanatlarini bantla 2 hafta 3 hafta falan cikar yemle cevreyi gorsunler tanisinlar erkegin kanadini ac bu isi aksama doru 4 5 gibi yap ve ac oolsunlar catiya kalksin insin 2 3 gun boyle yap sonra erkegi ucurabilrsin 2 gun erkgi tek ucur sonra disile beraber ucurablrsin....saygilar///

Doğukan Teşekkür ederim,Kardeş

Kuşda gariplik hissediyordum,bugün internette dolaşırken bende ki kuşun sallabaş olduğunu öğrendim.Belkide bir evvelki yuvasından bu yüzden bırakılmıştır.

bir haftadır balkonda ,kümes yaptım orda kalıyor.Daha önce de bir hafta evde odada beslemiştim.içeriyi çok seviyo tv sehbasına bayıldı.
Dışarı balkona kümesine koyduğumda girmek istemiyor ve kafasını sürekli aşağıda tutuyor.Başka bir kuşa geçmemesi için şimdilik eş almıycam.
Birden bire birçok problemle karşı karşıya kaldım.
kuş hasta ,ikincisi balkondaki kümesi kanımca sevemedi.

şimdi ne yapmalıyım.

sallabaş bulaşmaztacettn abi sen yanına kuş al hayvanı yalnız bırakma eş oldktn snra o canlanır ztn hareketlenir brz ..

Herseyden once sizin bu olaya yaklasim tarziniz takdir edilir sekilde , bu yuzden sizi tebrik ederim.
Insallah umdugunuzu bulursunuz , hersey gonlunuzce olsun .

doğukan kardeşime katılıyorum zaten herşeyi özetlemiş..... :slm:

Geri