güvercinimin gözlerinde bi sorun var yardım lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuşcu_71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

kuşcu_71

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
harun kaya
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
selamün aleyküm abilerim ve kardeşlerim benm size bi sorum olacak benm kuslardan birinn yavrusunn gözünün birinde etrafında capaklanma halinde bi yuvarlak halka olustu ve gözü sulanıyor durmadan ve gözünün yüzeyi su gibi bi sıvıyla kapalı buna napabilrimyrdım edebilirseniz cok memnun olarum tavsiyelerinzi bekliyorum

Günde 1 tane 2 gün ard arda tetra250 kullanın bişeyi kalmaz inşallah.. Yavru olduğu için yarım verin isterseniz ağır gelmesin...

kapsül ilaç...

Benim yeme düşen yavrularda da aynı sorun var,Büyük kuşlarda herhangi bir sorun yok, gözlerde sulanma ,çapaklanma ilerki zamanda kuşun özellikle tek gözü çapaktan kapanıyor.Tedavi olarak, genta göz damlası, teremasin göz kremi fayda etmiyor.Size önerim geniş havalandırılmış kümes, birde ayda bir, 3 gün sularına ornimix toz koyarsanız bu tür hastalıklara yakalanmaz.Bu öle bir sinsi hastalık ki tahminen virus, geç kalındımı ölüme götürüyor kuşları.Kesinlikle hasta kuşları ayırın, kümesi tozlu ortamdan arındırın.

gökayın söylediklerine birde ilave yapmak istiyorum kümesini iyice temizle ve dezenfekte et.veteriner ilaçları satanlarda bulabilirsin dezenfektan..

hepinize teşekkürler arkadaşlar göz sorunu hal oldu gibi

Geri