Güvercinimin Gözünde UR Çıkmış Yardımcı Olabilirmisiniz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lorika344
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

lorika344

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Tekin Savaş
Meslek
Programmer
İlgi Alanı
Selamın Aleyküm
Abilerim, Yeni Aldığım Şebap Cins Kuşun Gözünde UR Tipi Bişey Çıkmış
Bazıları Yağ bezesi diyor bazıları UR diyor
yanlış tedavi uygulamamak için üç gündür araştırıyorum
birde bu hastalık bulaşıcımıdır ve çabuk geçermi ?

gqqNoZ.jpg

Canım kardeşim resim de gösterdiğin ur falan değil sana kim ur demiş ise halt etmiş senin uydurukcansa iyi öğrenmeye çalış biraz dikkatli ol o bir yağ bezezi ornitap tablet haptan al Edirnekapı kuş pazarında var ilk gün iki adet diğer 3-4 günde 1 adet kullan yani kuşun gagasını kırmadan açıp gursağına doğru at birde eczaneden göz teramisini al parmağının uçuyla o bezenin üzerine sür 1 hafta kadar devam et korkma bulaşıcı değildir 10-15 gün içinde kurur ondan sonra tırnağının uçuyla saydam tabakaya doğru ittir bezelye tanesi gibi çıkaçaktır selamlar.

Selamın Aleyküm
Abilerim, Yeni Aldığım Şebap Cins Kuşun Gözünde UR Tipi Bişey Çıkmış
Bazıları Yağ bezesi diyor bazıları UR diyor
yanlış tedavi uygulamamak için üç gündür araştırıyorum
birde bu hastalık bulaşıcımıdır ve çabuk geçermi ?

gqqNoZ.jpg
Ahmet abi gereken açıklamayı yapmış. Onun dediklerini dikkate alırsan kuşun sağlığına kavuşur.çok bilgili ve tecrübeli bir abimiz. Ayrıca forumda üst solunum yolu hastalığıyla ilgili arama yaparsan daha geniş bilgiye sahip olabilirsin. Geçmiş olsun

Canım kardeşim resim de gösterdiğin ur falan değil sana kim ur demiş ise halt etmiş senin uydurukcansa iyi öğrenmeye çalış biraz dikkatli ol o bir yağ bezezi ornitap tablet haptan al Edirnekapı kuş pazarında var ilk gün iki adet diğer 3-4 günde 1 adet kullan yani kuşun gagasını kırmadan açıp gursağına doğru at birde eczaneden göz teramisini al parmağının uçuyla o bezenin üzerine sür 1 hafta kadar devam et korkma bulaşıcı değildir 10-15 gün içinde kurur ondan sonra tırnağının uçuyla saydam tabakaya doğru ittir bezelye tanesi gibi çıkaçaktır selamlar.
teşekkürler abi dediklerini deniyeceğim
ur'u ben uydurmadım mahallemde bi tane tanıdık güvercin besleyen abi vardı o söyledi de banada mantıklı gelmemişti

s.a abiler.ben bunu dün tuttum biri bana dedi bu ur dur .bu gerçekte nedir ur mudur yoksa ? Lütfen yardımcı olunuz acilll...

Geri