Güvercinimin hastalığı nedir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdalmagic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

erdalmagic

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erdal Saruhan
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar ben 1 hafta once memlekete gittim.Annem kuslarımın yemlerini verdi.Ben geldiğimde dişi beyaz güvercinimin kosede kabarıp durduğunu gordum.Diğer kuslarımı cıkartığımda cok az cıkıp yem yiyemiyor su içip kabarıp duruyor.Çok halsiz ve zayıfladı. :hungur: Ne yapmalıyım lütfen yardım edin. :hungur:

Hee birde yumurtaları vardı ben geldiğimde yatmıyolardı.Hiç ellemedim yumurtayı yatarlar diye.Ama beyaz halsizdi.Erkekte bir şey yok cok sukur ama yatmadı 3-4 gün felan yumurtayı attım.İçindeki yavrular ölmustur diye.

kuşunda kalsiyum eksikliği olabilir,balyağı eczanelerde 3,5 tl çok iyi geliyor.yumurta yapacaklarında sık sık yumurta kabuğunu ufalayıp önlerine atmayı unutma, aradada tuz dökmeyi unutma bunları yapıyorsan eğer ,isalmi ona bak :slm:

birkaç gün balıkyağı verin iyigelecektir .selamlar.ŞEREF

göksal balcı' Alıntı:
kuşunda kalsiyum eksikliği olabilir,balyağı eczanelerde 3,5 tl çok iyi geliyor.yumurta yapacaklarında sık sık yumurta kabuğunu ufalayıp önlerine atmayı unutma, aradada tuz dökmeyi unutma bunları yapıyorsan eğer ,isalmi ona bak :slm:

bu eczanelerde satılan ürün balyağımıdır yoksa balıkyağımı?

balıkyağını yutturmak gerçekten benim için sorundu güvercinleri gerçekten sevdiğimden acıdığımdan ucunu kesip şırıngayla veriyordum ,bir abimiz balyağını önerdi kullandım gerçekten ilaç tedavisinden sonrada(b12 salabaş için) takviye olarak kullandım etkisini her kuşta gördüm,küçük ama etkili fiyatıda enson 2 ay önce 3,5 tl ydi.kırgınlıkta küçük kalan yavrularda ve kızıştırmada birebir. :heyo: :slm:

'' Balya'' yada balık yağı aynı şeydir ,marka olarak çeşitli markalar var ''balya'' da marka ,ben'' marinkap'' marka balık yağını öneririm selamlarçŞEREF

Geri