Güvercinimin Kanadındaki Problem Nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscu1990
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

kuscu1990

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
eren gonlum
Meslek
oto elektrik
İlgi Alanı
Köpekler
arkadaslar lutfen bana yardımcı olurmusunuz rica etsem daha ynı kus dunyasına atıldım 1 çift edremıt oynak kuslarım var ama bır tanesının tek kanadı ya çıkık ya kırık bılımıyorum ama bu konuda bana yardım etmenızı ıstıyorum msn adresım bu lutfen ekleyın ve yardım edın [email protected]

Re: kus

habib kardesim öncelikle sitemize hos geldin inaniyorum stemızı cok begeneceksin ve aradıgın herseyı bulacagındanda emın olabılırsın gelelim soruna eger kusun kanadı sallanıyorsa yanı kırık olma ıhtımalı var dıyosun kırıksa kanadı dusuk olur yok dusuk degılse kanadı tutuktur bunu sen dısarı cıkar az az ucur kanadı acılır zamanla kuslar tutyulabılır kanad ayak vs saygılar

selam değerli dostum...öncelikle bir kuşa verilen bu ilgi çok güzel..fakat kuşun kanadının çıkık yada kırık olduğunu söyleminizden anlamanın imkanı yoktur..çevrenizde veteriner varsa ona göstermenizi tavsiye ederim..eğer kuş kanadını salmış ki muhtemelen öyle yerde bırakmışsa sizin yapabileceğiniz tek şey zaten uçamadığı için kanat tüylerini kesmek yani kanadı hafifletmek olacaktır..bundada dikkat ediniz taze kanlı kanatları kesmeyin..

kuşu görmeden bişey söylemek doğru değil.etrafında kuşçu varsa onlara sor.Aramıza hoşgeldin

Geri