güvercinimin türü nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan naval_arc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

naval_arc

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
seyit çolak
Meslek
mühendis
İlgi Alanı
merhaba arkadaslar
ben güvercinimin türünü ögrenmek istiyorum ona bir eş alıp bir çiftlik kümes alıp balkonda beslemeyi düşünüyorum acaba balkonda beslenecek bir cins mi. yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Ekli dosyalar

• 458091_10150676806702826_666107825_9254617_1475889334_o.webp
    458091_10150676806702826_666107825_9254617_1475889334_o.webp
    90.2 KB · Görüntüleme: 1,208
SORU-CEVAP KISMINI KULLANIYORUZ.!

aynı kus için bir kaç baslık açmanıza gerek yok sadec sayfa kirliligine neden olur kardes

bilemedim nereye yazacagımı kusura bakmayın

bilmiyorum türünü cinsini bilsem alacagım herseyini :) merakım vardı zaten kendi geldi buldu beni. bursaya bile gelmeyi düşünüyorum suan kuşları inceledikce

PAÇALI GÜVERCİNLER BRANŞIM DEĞİL..FAKAT , BÖYLE BOL PAÇALI ''TAKLACI MALATYA GÜVERCİNLERİ ''

GÖRDÜM..YOUTUBE DA. :slm:

maaşallah çok güzel bir malatya kuşu balkonda o cins biraz zor olur ama denemek lazım bence,
aynı cins eş bulup çoğaltabilirsiniz.

peki nerden bulabilirim tek erkek malatya güvercini ve fiyatları yaklaşık ne kadardır?

kuşun malatya ile alakası yoktur kuş çayka adı verilen ırka mensuptur.

SİZE ÇOK İYİ Bİ ERKEK VEREBİLİRİM KENDİ DAMIZLIKLARIMDAN

Kuşun Tam Olarak "Arkatepe ÇAyka " Dır...

Kusu begendim cok guzel masallah.
Es alirsaniz baska renleride var sanirim almak istediginiz renk aynimi olacak yoksa baska renkmi olacak?

Bu kuş malatya bol paçalısıdır, oynar ve güzel uçuşu vardır. Özgür abin var forumda arat bulursun ondan bende bir çift aldım 10 numara hiç bozulmamış bir soy kendisi ile bir görüş, forumda çok sevdiğim insanlardan biridir.

melee121' Alıntı:
Kuşun Tam Olarak "Arkatepe ÇAyka " Dır...

Ben malatya paçalısı besliyorum forumde video ve resimleri mevcut. Soruya gelince resme bakınca bana çayka ırkı gibi geldi çayka hakkında fazla bir bilgim yok ama renk olarak bu renk malatya görmedim ; fakat surada kararsız kaldım cins olarak benim bildiğim kadarı ile çaykanın kanat cizgileri var oluyor ve başının üzerinden arka tepeye kadar mevcut oldugu renkten bir bölüm var diye biliyorum. O olsa çayka diyeceğim yok göremedim ; işin ilginç tarafı görüntü malatya boy duruş paça ama o renk malatya ya da karsılaşmadım o yüzden tam emin degilim

Kardeş malatya ya benzio ama bu kuşu balkonda beslememeni tavsiye ederim çatıda daha iyi beslersin yada bahcede süper bi kuş hayrını gör saygılar

Geri