Guvercinim'in yarasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mamba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

mamba

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan mustafa
Meslek
ogrenci
İlgi Alanı
Ustalar, Abiler, Kuscular... Benim dishi postayi erkek ila eshleme amacli ayni kumese koydum, fakat 2 saat sona bi baktim ki dishi postayin ensesinde tirnak buyuklugu kadar yara var ve icerisi gorunuyor, sizce duzelirmi kendi ? benim ne yapmam gerek ?? Teshekkuler shimdiden...

dişiyi mutlaka erkeğin yanından al pansuman varsa hafiften yap 1-2haftada geçer inaşşalah geçmiş olsun bilader

onun dişi olduguna eminmisin?büyük ihtimal erkekdir 2side ondan bu kadar şiddetli kavga etmişlerdir..ama eminim diyorsan pansuman yapıp o erkegin yanından alarak genel kümes ortamına alırsın 2-3 haftaya yara kapanıp tekrar tüylenecektir...

mamba' Alıntı:
Ustalar, Abiler, Kuscular... Benim dishi postayi erkek ila eshleme amacli ayni kumese koydum, fakat 2 saat sona bi baktim ki dishi postayin ensesinde tirnak buyuklugu kadar yara var ve icerisi gorunuyor, sizce duzelirmi kendi ? benim ne yapmam gerek ?? Teshekkuler shimdiden...

Güzelim Türkçe'mize ne oldu..... Bu h harfi nedir ya!!!!!

Usta guzel turkcemiz yerinde mashallah ama ben Bulgaristanda yashiyorum o yuzden klavye sorunu var anlayishla karshilayin lutfen....

Ne demek rica edirim aga :) inshallah duzelir kusumda....

Geri