Güvercinin ayağındaki yara

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emre.trk.16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Emre Türkoğlu
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
evet arkadaşlar siteye foto koymaya imkanım olmadı fakat siteden araştırdıgım kadarıyla çicek hastalığı olduğu kanısına vardım fakat kümesteki diger kuşlara bulaşmaması icin nasıl bir tedavi uygulayabilrim cünkü ayağındaki yara bayağı büyümüş siteden baktıgım kadarıyla nidazol 500mg al 1 lt suya 4 tablet erit sonra 5 lt suya 1 fincan dök ve kuşlara içir demışler birde bir arkadaşın kuşunun ağzındada aynı hastalıktan vardı bir yakını amerikan tentirdiyodu al demıs markası sanırsam mestol gibi bişi olmazı lazım kusun ağzındakı yara düşmüş bende acaba bu ilaçtan alsam kuşların ayağına sürsem yararı olurmu veya sizlerin ayriyetten önerebileceği farklı bişiler varmı yorumlarınızı bekliyorum

Herkeze Teşekkür Ederim.

Birde Kuşun derisini kuvvetlendiremek ve yaranın düşmesini sağlamak için A vitamini içeren ilaçlar kullanmam doğrumudur eğer doğruysa Önerebileceginiz marka varmıdır

ben uşaktan ümit ertürk...sky-usa güvercin hastsnesinin , POXIMIX POMAD isminde bi ürünü var..kullanmanı tavsiye ederim..şu anda bu firmanın uşak bayiliğini yapmaktayım ve sattığım ürünlerden çok olumlu geribildirimler almaktayım...internet üzerinden iletişime geçip alabilirsin...güvenilir ve sağlıklı hizmet veriyorlar..

amerıkan tendırdıyodunı bende kullanmıstım temın edebılırsen cok guclu bır mıkrop kırıcı onu kullanabılırsın emın ol yararı olur

Geri