Güvercinin bacağında ur yada şişlik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cembascan1990
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Cem Bascan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar öncelikle selamün aleylüm forumda bakındım aradım ama cevabını bulamadıgım bır soruyu sızlere soracagım dişi ön tepe arap kuşum var kuşun ayagında bugun farkettım mısket buyuklıgunde şişlik var ve o ayagına basamıyo şişliğin ucunda yara var kabuklu intihap mı kapmış ur mu çözemedım sızce ne olabılır tedavısı nasıldır detaylı bir anlatırsanız cok makbulgeçer saygılarımla...

Canım kardeşim böyle durumlarda resim göndermen daha iyi olurdu sitemizi biraz ararsan (Ur tedavisi ) diye arayabilirsin Eczaneden 1 adet strotomisin ve 0.75 lik veya 1 lik dekort alacaksın dekort ampulu uçundan kırıp iğneyle içindekini çekip stroptomisin yanındaki sıvıyı ve dekort sıvıyı o küçük şişenin içine sık biraz çalkala insilün iğnesiyle 0,5 cc çek 3-4 gün vur arada bir gün atlasan da olur bir haftada geçmesi lazım selamlar.

Saolasın abi teşekkür ederim yanlız bır sorum daha olacak sımdı eczaneden strotomisin ve 0,75 lık dekort alcam buraya kadar anladım sonra strotomisin ampulunu ucundan kırıcam sonrasını anlamadım cunku dekort tablet bırazdaha anlasılır yazarsan cok makbul gecer saygılarımla

Canım kardeşim başını okuyup sonunu anlamış mantığını bırakır isen cevabı iyi anlarsın bizde öğrencilik yıllarında hoca anfide dersi anlatır bizde sıralar da lay lom yapardık Allahını seversen ben hiç dekort tablet diye birşey yazmış mıyım lütfen bir bakıver strotomisinin yanında sıvı var onu uçundan kır içindekini bir iğneyle o ufak şişenin ,ç,ne zerk et diğer 0.75 lik veya 1 lik Dekort iğneyi uçundan kır aynı şekil çek o stroptomisinin içine zerk et( Sık ) biraz çalkala biraz insilün iğnesiyle O.5 çek ura yandan kanatmadan yavaşça zerk et selamlar.

abi dedıklerını yaptım son bır sorum var bu ınsulun ıgnesınde 5 10 15 20 25 diyerek 50 ye kadar gidiyo senın dedıgın 0,5cc 0-1. çizgi arası dımı

Canım kardeşim aramıyacaksın diye korkmuştum tamam anladığın gibi 1 hafta 10 gün kadar vur kanatmamaya özen göster yavaş yavaş acele etme sonucunu da bildirir isen memnun olurum selamlar.

ilaçlar 4 lira tuttu zaten abi 50 lıra tutsa gene alırdım en kral kuşum sonucu bıldırıcem saygılar :)

Geri