Güvercinin Bıldırcın çıkartması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaansener03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
evet bende çıakrttım 5 tane yavru bıldırcın hatta büyüyttüm hepsini xD hiç de kayıp vermedim.

Zaten tavuk gibi doğuştan yeme düştüklerinden :D İyide kaç günde çıkıyoki bıldırcın yumurtadan ?

ben araştırdım 15 gün diye buldum ama 18 günü buluyo cıkması tam saymadım günlerini. o sıralar evdeydım hergün baktım cıkmısmı diye cıkanları topluyordum ayrı bir bölgeye. ama ilk günlerde yemleri tam bilmiyorlar.

Hm. Her yumurta döllü oluyomuki

erkek bıldırcının olursa her yumurta döllenmiş olur. tavuk misali her tavuk yumurtlar ama her yumurtadan civciv çıkmaz xD horozun yumurtalara tuz katması lazım..

:D :D

Arkadaşlar bana görede güvercin altına konan bıldırcın yumurtalarına yatar ve yavruyu çıkartır ama asıl olan diyelim yavruları çıkardık güvercin kesin olarak bıldırcın yavrusunu beslemez yavruları ayrı biyerde bizim bakmamız lazım. peki yavrular bizim onüne koyacağımız yemi yiyebileceklermi yada açlıktan öleceklermi önemli olan bu . Cevaplarınızı bekliyorum Teşekkür ederim.. :)

:hungur:
bıldırcın fiyatı 2,5 liradan 5 liraya kadar.
güvercin ise paha biçilemeiyor. bence güvercini yormanın bi anlamı yok
yumurta çıkımına yakın kursak sütü hazırlıyor ve hayvan yorgun düşüyor uçumunu bile kesiyor.
SAYGILAR... :asla:

Teşekkür ettim

Geri