Güvercinin Burnunda Sorun Var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emre110
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

emre110

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre altan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
sa arkadaşlar bende 1 tane ayna kuyruk arap var taklacı ama bu arapın burnuna baktım o üstteki etler varya burnunda onlar iyice aşagı inmiş ve o burun deligini kapatmış 1i tamamen kapalı digerinde az biryer var delik bu neden olabilir ltfen yardım kuş yemde yemior?

Burunda Mantar oluşmuş olabilir. Resimde daha net belli olacaktır. Ayrıa nadir de olsa yaşlanmış kuşlarda da bu tür olaylara rastlamaktayız.

abiler şuan resim atamam k.bmayın kuş yaşlı deil daha 3-4 aylık anca kuş burnunda sümük gibi bişi var birde kursagının oraya elledim az sıktım agzından su felan çıktı kuş yemde yemior normal burnu kapanmış üstündeki etler kapatmış burnu bunun tedavisi nedir acaba ben sarımsakla limonu suya koydum 1 hafta bekleticem sonra versem işe yararmı acaba ?

Foto görmeden yorum yapamayız malesef. Birde bazı kuşlarda ırk olarka burunları etli oluyor belki senin kuşunda öyle. Söylediğim gibi fotosuz yorum yapmak sağlıklı değil.

abi foto atsamda anlamassın normal burun etler aşşagı inmiş birde kuştan garip sesler çıkıor ve köşeye çekilip yem yemior

Geri