Güvercinin Cinsi Nedir? Yardım lütfen.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fatihgonen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

fatihgonen

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Fatih Aşık
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
İlgi Alanı
Kuşlar
Merhaba,
Resimdeki güvercin kendiliğinden kümesime girmiş bir kuştur. 1 ay kadar uçurdum kuş tam açıldı derken yumurtladı bir daha uçuramadım. Açıldığı son dönemlerde 1 kez gördüm takla attı ama mardin taklası gibi yukarıya değil. Cinsi hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlarımdan abilerimden cevap rica ediyorum. Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• IMAG0039.webp
    IMAG0039.webp
    426.1 KB · Görüntüleme: 943
  • IMAG0040.webp
    IMAG0040.webp
    475.5 KB · Görüntüleme: 975
fatihgonen' Alıntı:
Merhaba,
Resimdeki güvercin kendiliğinden kümesime girmiş bir kuştur. 1 ay kadar uçurdum kuş tam açıldı derken yumurtladı bir daha uçuramadım. Açıldığı son dönemlerde 1 kez gördüm takla attı ama mardin taklası gibi yukarıya değil. Cinsi hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlarımdan abilerimden cevap rica ediyorum. Teşekkürler.

dönek gibi geldi bana soner yada uğur daha iyi anlar yazarlar şimdi.

alger' Alıntı:
fatihgonen' Alıntı:
Merhaba,

dönek gibi geldi bana soner yada uğur daha iyi anlar yazarlar şimdi.

cevap verdiğiniz için teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum. fakat kafasının çilli gibi olması yanıltıyor beni. kesin bir cevap bulamadım. :banane:

güzel bir dönek ona bir erkek bulursan daha güzel olur

Masallah güzel kus bende ilk dönek düsündüm cünkü dönek gibi bir rengi var :)

yorumlarınız için teşekkür ederim. dönek olduğuna karar kıldık. tel kuyruk kelebek ile eş. aldığım ilk yavru gerçekten harika oyun yapıyor. şu anda 2 adet daha yavru aldım. onlar 1 haftaya yeme atlarlar. atladıktan sonra ayıracağım. erkek yavru bir dönek aldım buna çok benziyor. fakat paçaları yok sizce eş yapsam paçalı ve paçasızı sorun olur mu?

bnce olur tozluklu kuşlar gelir sen bu kuşu paçalı güzel dönek bi kuşla eşle

Geri