!!!!! GÜVERCİNİN CİNSİ NEDİR YARDIMCI OLURMUSUNUZ ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gkhnsrc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

gkhnsrc

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
gökhan sarıca
Meslek
torna tesviye
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim güvercin bu gün elime geçti üzerinde ve kanatlarının iç kısmında MAVİ gölgeler mevcut cinsi, türü vede cinsiyeti hakkında bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum güvercin konusunda birazda acemiyim mazur görün şimdiden teşekkürler..

Ekli dosyalar

• dsgsdfghfs.webp
    dsgsdfghfs.webp
    8.5 KB · Görüntüleme: 1,155
güvercin taklacı gibi geldi bana yeniyim daha ama taklacı gibi perçini flnda var

Teşekkürler xxsagox2 kardeşim evet taklacı taklada atıyo bayada haylaz sende benim gibi yenisin heralde :) öntepe olabilir ama tam olarak bende bilmiyorum genede teşekkürler kardeşim sağol..

Beyaz perçemli taklacı erkeğe benziyo sanırım güle güle besleyin

evt gökhan kardeşim bu öntepe denilen şey kuşun kafasındaki şey yani perçini . öntepe kuş yeni yeni öğreniyoruz işte:)

Eskilerden' Alıntı:
Beyaz perçemli taklacı erkeğe benziyo sanırım güle güle besleyin

Teşekkürler kardeşim inşallah :)

xxsagox2' Alıntı:
evt gökhan kardeşim bu öntepe denilen şey kuşun kafasındaki şey yani perçini . öntepe kuş yeni yeni öğreniyoruz işte:)

evet kardeşim işte bana asıl tam ismi lazım hinkari,bursa,nudi gibi :)

gkhnsrc' Alıntı:
xxsagox2' Alıntı:

evet kardeşim işte bana asıl tam ismi lazım hinkari,bursa,nudi gibi :)

Mardin

sütbeyaz kardeşim gerçek ismi.

renk olarak sütbeyaz deniliyor o kadarını biliyorum

xxsagox2' Alıntı:

teşekkürler ..

On tepe mardin kusu ..

perçemli mardin taklacısı.

immortal1907' Alıntı:
On tepe mardin kusu ..

Eyvallah abim teşekkürler ..

dostum bu güvercinden bir çift besliyorum bu bir taklacı vede erkek bir güvercin beslemek güzeldir kolay alışırlar evin içinde takla vuruyorsa oda taklacısı denir saygılar... :heyo: :heyo: :heyo: :tamam: :tamam:

dostum bu güvercinden bir çift besliyorum bu bir taklacı vede erkek bir güvercin beslemek güzeldir kolay alışırlar evin içinde takla vuruyorsa oda taklacısı denir saygılar... :heyo: :heyo: :heyo: :tamam: :tamam:

xxsagox2' Alıntı:
:asla: :asla: :asla: kirli beyaz tahminimce araplardan geliyo tırnaklarında siyahlıklar var gibi

güvercin ya taklacı yada kırması mavi lekelere gelince mürekkep lekesine benziyo :)

Geri