güvercinin kanadı nasıl bağlanır

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan matem729
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K

matem729

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
enes enes
Meslek
kuşçu
İlgi Alanı
Kemirgenler
slm
güvercinin kanadı nasıl bağlanılır resimli yada vidio ile anlatırsanız çok iyi olur :ne:

Re: güvercinin kanadı nasıl baklanır

walla benden sana tavsiye bağlamak yerine çek

Ya Bi Yandanda Çekınce kötü Oluyor.Yazık Hayvana...Bantlasın Kanadını 1 Hafta Sonra Uçursun Alışır.Arkadaşımız Yeni Kuş Beliyor Galiba Belki Kanadını Çekınce Kanadının Gelmesini Bekliyemez :hhh: o Yüzden Sen En İiyisi Bantla: :heyo:

kanadın en ucunda 4 tane telek var fazla dibe girmeden bağla onları 1-2 hafta takılsın kümesin etrafında sonra alışır

Kuşun kanadından 7 8 tüy seç ve bantla seç dersken baştan 7 8 tüyü bantla bantlarken fazla sıkma kusu salınca cırpınırken tuylerı kopar

Saygılarımla.... :tamam:

Bana gorede en iisi ignelemek ama arkadas yeni olduundan onu yapabilirmi bilmiorum inş satın aldıı kuslar baskalarına ayar deildir :)

ztn o kuşlar başkalarına ayarsa kuşculuğa başlamadan hüsranla biten bi son olr :D

s.a.. bende yenı basladımda kusların kanadını bantlamıstım kı ıyıkı bant yontemını secmısım cunku dıger yontemler kusa zarar verebılıyor artı ben de kusculuga baslarkan bı abımın damarlarını aldım kusları 20 25 gun hıc ellemedım sonra kanatlarını actım kendı kendıne alıstıı ıs kusu zorlamamakta yanı kusu alıstırcam dıye kusun ustune gıtmıceksın bantlamaya gelınce kusun uzun tuylerınden sole 5. 6. tur bandı gezdır ama bant cıkmıcak sekılde olsun devammm

http://www.kurenk-miski.tr.gg ;Kardeş juşun baş kanadından ortayerinden bağla, sonra 5-6 fek sltlı üstlü örerek gel, sonra baştaki kanat ta bıraktıgın uca bağla, böylece bant kullanıp sonra çıkarırken kuşun kaat tüyü kopma riski kalkar, çekmek te iyi degildir,eger<gerekiyorsa baş üç knadı çekme,hadi kolay gelsin :evet:

Güvercin beslemeye yeni başlıyosan 1 çift yavru kuş ile başla 2 3 gün kanadı bantlı kalsın sonra erkeğinin kanadını açarsın 2 gün sonra da dişiyi açarsın ama eğer kuşların büyük ve oyunluysa kantlarını çekmeni önerim ilk 3 kanadı çekme 30 35 gün sonra tam alışır ztn

Kanadını çok sıkmadan güzelce bağla ama benden sana tavsiye sakın çekme! O zaten 1 haftada alışır sonra sökersin kanadını olur biter.

Geri