Güvercinin Kıçındaki Şişlik Ne OLabilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yavas.osman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
OSMAN YAVAŞ
Meslek
ÖĞRETMEN
İlgi Alanı
Kemirgenler
Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce bir çift kuş aldım kuş aldığımızda yumurtlaması yakındı. Çatallar açık kıç bölgesinde şişlik vardı. Fakat 15 gün olmasına rağmen yumurtlamadı.Kuş kümese gelince stres yaptı. Şuan bu şişlik sorunu devam ediyor. 15 gündür devam eden bu şişlik ile ilgili sorun nedir? Neler yapılabilir? ::Önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim?

arkadaşım yeni getirdiğin için daha tam alışmadığı içi yumurtlamıyordur ne zaman dal velan toplar veya rahatça gezer ozaman yumurtlar sen rahat ol

mehmet nuri' Alıntı:
arkadaşım yeni getirdiğin için daha tam alışmadığı içi yumurtlamıyordur ne zaman dal velan toplar veya rahatça gezer ozaman yumurtlar sen rahat ol
İlgin için teşekkür ederim kardeşim:) Ama konuyu anlamamışsın sanırım. Yine de cevabın için teşekkürler... :slm: Bir de yaşın gerçekten 16 ise karşımızdakine hitap konusunda sanırım forumun bazı kurallarına daha da dikkat etmen gerekiyor... Sağlıcakla kal...

:slm: Aynı durumun benzerini arkadaşımda gördüm ilk defa yumurtluyacak bi yavru dişi vardı altında yumurta varmış gibi bi şişlik vardı altında ben onu yumurta zannetmiştim dediğiniz gibi aradan günler geçti kuş çiftleşiyordu yumurtlamıyordu en sonunda yumurtladı.fakat 2 ci yumurtayı yumurtladıktan sonra o şişlik kuşun çatalının altına tekrar geliyor ve öyle sert yumurta varmış gibi duruyor tam ne olduğunu bilmiyorum fakat sorun aynı ama kuş yumurtlayacağı zaman engel olmadığını görmüş olduk sizinkide yumurtladığında aynı durumda olucaktır büyük ihtimal SAYGILARIMLA OĞUZ (:

oguzhan_kasap' Alıntı:
:slm: Aynı durumun benzerini arkadaşımda gördüm ilk defa yumurtluyacak bi yavru dişi vardı altında yumurta varmış gibi bi şişlik vardı altında ben onu yumurta zannetmiştim dediğiniz gibi aradan günler geçti kuş çiftleşiyordu yumurtlamıyordu en sonunda yumurtladı.fakat 2 ci yumurtayı yumurtladıktan sonra o şişlik kuşun çatalının altına tekrar geliyor ve öyle sert yumurta varmış gibi duruyor tam ne olduğunu bilmiyorum fakat sorun aynı ama kuş yumurtlayacağı zaman engel olmadığını görmüş olduk sizinkide yumurtladığında aynı durumda olucaktır büyük ihtimal SAYGILARIMLA OĞUZ (:
Oğuz kardeşim ilgin için teşekkürler...Sanırım bendeki durum böyle değil kuşun normal şartlarda 15 gün önce yumurtlaması gerekiyordu...Kuşuda tanıdığımız bildiğimiz bir abimizden aldık... Sanırım yumurta oluşumuyla ilgili sıkıntılar bir de kümes değişikliğinin vermiş olduğu stres de sorunu daha da kuvvetlendirdi... Bakalım sonucu ne olacak?

abim bana kalırsa o yağ bezesi olabilir :) bana bir arkadaşım kuşun kıçında yağ bezesi varsa yumurtlamaz dedi :) ben daha acemiyim pek bişey bilmiyorum sadece duyduklarım yanlışda olabilir doğruda yanlışssa bilgilendirirmisiniz ? :)

Geri