güvercinin sağ bacagında şişiklik var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
A

Anonymous

Misafir
güvercinin sağ bacagında şişiklik var sanki içinde su var aynı oyle yardım istiyorum :) çok kotu yürüyemiyorrr

Nerde oturon aynı yaştsyız sanırım :)

Benim 2 güvercindede aunı sorun var eklem yerinin hemen üstünde şişlik var ancak kuşların topallaması dışında herhangi sorun çıkarmıyor. 3 aydan beri ha düzeldi ha düzelecek diye bekledim ama tık yok. Başka bir kuşcu arkadaş eczanede satılan Kara merhem denilen bi ilaç tavsiye etti iltihabı toplar dedi ancak toplasa bile jiletle temizlemek lazımmış o yüzden merhemi kullandım ama temizleme işine girmek istemiyorum. Daha basit bi çaresi varsa takipteyim..

SALMONELLA KÖKENLİ UR ÖNCESİ BU ŞEKİL ŞİŞLİKLER GÖRÜLEBİLMEKTE..

BULAŞICIDIR..

FLOKSASİNLİ ANTİBİYOTIK 10 GÜN SABAH-AKŞAM KULLANILMASI UYGUN OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM..

KUŞLARDAN UZAK TUTULMALI , İNSANA DA BULAŞABİLDİĞİ VE TAŞIYICI DURUMA GETİREBİLDİĞİNİ DUYUMLARIMDADIR..

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMLE.. :slm:

kqardes kesin ur vardır ilacıvar bilen arkadaslara sor onlar bilir bi arkadasın vardı pattlattı uru sonra iyi olmaya basladı
bişey sorcam sekeriye erkeğe dişi sarı vursam yavrularıne verir ikiside mardin

yha hepinize saolunn güvercine sanaırım atmaca vurdu ama bellide olmazz şişiklik güvercini çok etkiliyor sağ ayagı kotu sadece :)

:haha: GEÇMİŞ OLSUN.. :haha:

GÜLMEM KUŞA DEĞİL ..''SANA'' :slm:

ŞİŞLİK DÜZELİYOR MU?.. EMRE..

Geri