güvercinler 2 hafta yalnız kalırmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pl4yboys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

pl4yboys

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hüseyin kar
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba 2 HAFTA memlekete gitmeyi düşünüorum kuşları balkona alıcam 10 kilo fln yem dökücem 5 litrelik 2 kaba su doldursam bide leğene 2 hafta kalırlarmı acaba balkonda kapıları açık kalıcak yada yapmam geren başka şeylerde varsa yardım edebilirmisn teşekkürler. :slm: (güvercinler 5 adaet)

yazık hayvanlar ölür. Bi komşna evin anahtarını ver, günde 1-2 defa yem su koysun...

SİNAN ÖZTEKİN

Komşular saten kuşları istemiyolar yem su vermezler. yemleri suları olunca yaşarlar ya olmadı uçar giderler :?

Yemleri ve suları bitmedigi surece bırsey olmaz.

pl4yboys' Alıntı:
Komşular saten kuşları istemiyolar yem su vermezler. yemleri suları olunca yaşarlar ya olmadı uçar giderler :?

Ne biliyim. Bi akraban falan yok mu? YAni bi arkadaşın falan işte birini bul günde 1 kere yem koysun.... Olmadı mecburen kendi dediğin gibi yap...

bencede riskli iş yaptığın yemi dökerler suyu dökerler felan bişey olur bence yakın bir arkaşdaşın ve akraban gibi birine ver anahtarı baksın

o kuşlardan bi hayır bekleme o zaman bakamayacaksan sat gitsin kusları

merhaba hiçmi dostun yok ,kuşcu dostundamı,bu dünyada yardım istediğinde yardım edecek kimsen yoksa sende bir sorun vardır kusura bakma 5 kuşa kapıcı birini bul 20 lira ver bak nasıl bakar,komşularınla aran bozuksa balkonda bırakma başkaları gelip kuşlara pırıltı verirse dahada bozulur,ben 2 hafta tam otuz kuşa baktım ,bir dost bir post yeter bana demiş aşıklar :slm:

Eğer O Kuşu Aldıysan Bakmaya Karar Verdysen Bakacaksın. Öyle önüne 10 kg yem 2 kap su koymayla olmaz bu işler.o hayvanı balkonundaki yuvana bağladıysan o hayvan oraya bağlanmıssa bakmaya mecbursun.olmadı uçar giderlerle olmaz bu işler ya sat bakma yada başında dur sahip Çık ..SayGılarımla...

Geri