Güvercinler 3 yavru bakabilirmi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uniTS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

uniTS

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erhan EMİRAL
Meslek
İşletme son sınıf ögrencisi
İlgi Alanı
Kediler
S.a arkadaşlar bi abiden kaliteli soyu belli güvercin yumurtası aldım 6 tane 2 tanesini 1 çintin altına koydum , diger 4 yumurtadan 3 tanesinide 1 hafta 10 gün sonraya yumurtlayacak kuşlarımın altına koymayı düşünüyorum, sizce bakabilirlermi 3 yavruya ?

3 yavru zor maalesef. 2 ye bile zor bakarlarken. :)

adamdan 2 yumurta istedim o 6 tane verdi Allah razı olsun ama şimdi ben sıkıntıya girdim , 2 tanesini kuşun altına sürdüm geri kaldı 4 tane onlarıda diger çiftin altına koysam kendi yumurtladıklarını alsam yine elimde 4 yumurta ben bunları nasıl çıkarttırabilirim? bozulmadan kuşlara , toplam 3 çift kuş var ... Bu kuşlarım hiç yavru öldürmedi MAŞALLAH çok iyi yavru bakıyolar ama bende 3 yavru bakarlarmı onuda bilmiyorum ama kimi kuşlar bakıyo diye duydum...

aynı denemeyi yerli hünkarilerde denedim yavruların 3 ü de yeme düştü ancak sana tavsiyem 3 yavru baktıracak isen
1. yumurtaları aynı gün altına koy ki aynı zamanda çıksınlar
2.devamlı yemleri önlerinde olsun

yavruların ilk 1 haftalık yaşam evrelerini yani kursak sütünü sağ salim atlattıkları takdir de sende destek vererekden çok sağlıklı bir biçimde yavru büyütebilirsin ... site içinde yavru bakım videoları mevcuttur

satkusman' Alıntı:
aynı denemeyi yerli hünkarilerde denedim yavruların 3 ü de yeme düştü ancak sana tavsiyem 3 yavru baktıracak isen
1. yumurtaları aynı gün altına koy ki aynı zamanda çıksınlar
2.devamlı yemleri önlerinde olsun
Herşey bu söylediginiz gibi olacak yeterki bakabilsinler yumurtalar boşa gitmesin.

ben yeniyim ve gözlemlerim bir cift kus 4 yavruya bakabilir.

nasil olacak derseniz cift olan kuslar ayri yerde tutulmali o zaman ben bakabileceklerine inaniyorum.

kuslara sende yardim edecen su yem ile
birde kuslarin daha önce yumurta yapmis veya yavru büyütmüs olmasi sart.

ben kucukken 10 cocuk kahvalti yapardik.
sabah bir bakardim sofra dolmus hep kardes bildim sonrada ögrendimki mahallenin cocuklariymis.

Geri