Güvercinler havada ötebilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polllat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

polllat

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan öztekin
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
Arkadaşlar belki soru biraz saçma ama napıyım aklıma takıldı, merak ettim. HEpimiz biliriz ki çeşitli kuşlar havada uçarken ses çıkartabiliyorlar veya işte birbirlerine seslenebiliyorlar. Acaba güvercinlerde uçarken ses çıkarabilir mi yani ötebilir mi?
Duyduğuma göre filo kuşları ötebiliyormuş ama ne kadar doğru bilemem.

SİNAN ÖZTEKİN

selamlar galiba onlar kanatlarını şaklatarak veya takla vurarak haberleşiyolar beim gözlemim bu.mesela 2kuş uçurunca dikkat et birbirlerinden uzak kaldıklarında veya göremediklerinde kanatlarını sertçe vuruyorlar veya fişekleyip taklaya sarıyolar

Evet kuşları izleyen her kişi bunu fark eder. Acaba ağızlarıyla ses çıkarabiliyolar mı? Hani erkekler dişiye ötüyo ya onun gibi veya biraz daha farklı...

...........SİNAN ÖZTEKİN...............

kumrular ötüyor ama güvercinleri hiç duymadım.belki havada korktuklarında korkunca çıkardıkları o DİKKAAAT sesini çıkarıyolardır:)

O havada ötenlerin ortak adı Ötücü Kuşlardır. Hem ötseler bile sen duymadıktan sonra ne anlamı var ki?

Bi anlamı olmasına gerek yok. Aklıma takıldı acaba ötüyolarmıdır diye.. Buraya açtım konuyu siz değerli arkadaşlarımız,abilerimizde cevaplarınızla beni aydınlatıyorsunuz. Herkese çok teşekkürler...

........SİNAN ÖZTEKİN.........

her seyı bırakdık bıde kusun havada ötmesımı kaldı hey allahım evet bunlar bulbul havadada öterler
su sorularınızı laf olsun dıye degıl adam akıllı sorular sorun ...........

osman0606' Alıntı:
her seyı bırakdık bıde kusun havada ötmesımı kaldı hey allahım evet bunlar bulbul havadada öterler
su sorularınızı laf olsun dıye degıl adam akıllı sorular sorun ...........

Nasıl soru soracağımı kimse sorgulayamaz... :sinirli: Ben merak ettim varsa benim gibi merak eden veya bilen diye açtım konuyu ilgilenmiyorsan yazma bu konuya olsun bitsin... Ayrıca havada ses çıkaran, ötücü kuşlar vardır...

.........SİNAN ÖZTEKİN.........

slm kuşların öttüklerini severim ama şarkı söylemeleri beni deli ediooooooooo.

Geri