GÜVERCİNLER İÇİN GİRİŞ - ÇIKIŞ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan POSTACI-_-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

POSTACI-_-

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
özcan kaya
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
MRB ARKADAŞLAR SİZLERLE KENDİ EL YAPIMI GÜVERCİN İÇİN GİRİŞ YERLERİNİ PAYLAŞCAM

İLK OLARAK NASIL YAPTIGIMI ANLATIM BİLDİGİMİZ SU BORULARINI BİR TAHTANIN ÜZERİNE ÇAKTIM
GELEN GÜVERCİN DELİKTEN İÇERİ GİRDİGİ ZAMAN BİR DAHA DİŞARI ÇIKAMIYOR DAHA DOGRUSU DELİGE TUTUNAMIYOR.
BÖYLELİKLE İÇERDE KALIYOR TABİ TAHTANIN BİR KISMIDA DIŞARDA OLUCAK BÖYLELİKLE KUŞ TAHTANIN ÜZERİNE GELİP BORUDAN İÇERİ GİRECEK

SADECE GİRİŞ YERİ

BİR TANE DAHA VAR BUDA KÜMES İÇİNE GİRMESİ İÇİN YAPILMIŞ OLAN BİR GİRİŞ YERİ

...........POSTACI.......... SAYGILAR.....

ee bu işi çözmüşsün sen, yakında yarışlara katılıp, kaldırdığın kupanın resimlerini de görmek isteriz buralarda :))

" Türker Öden "taktiği boru ile giriş çıkış sağlamak gayet mantıklı :tamam:

ewet benim çok işime yarıyor.
kuşlar dişarda kalsa bile girecekleri yer oluyor böylelikle başlarında beklemek zorunda kalmıyorum
yoksa çok bekleme gerektiriyor hiç bir şey yapmadan kuşların delikten içeri girmesini beklemek
çatının üstüne çıkamıyorsun çünkü kırmızı seyler eziliyor

bu çubuk ile yapmıssın heralde ona nasıl alıştırırız girince çıkamıyorya birdaha bide başımda karga derdi var ondan bende yapıcaktım korktum yapamadım baya bi zarar vermişdi halade devam etmeye çalısıyor ama zor

Giriş çıkış başarılı.Tabi kuşlar girip çıkarsa makbul olur.Mesut abinin dediği gibi yarışlarada katılırsın inş,kupaların resimlerini beklıyoruz :)

Kerim TÜRK' Alıntı:
" Türker Öden "taktiği boru ile giriş çıkış sağlamak gayet mantıklı :tamam:

1977 DE BORU VARDI BENİM KÜMESTE..GÜZEL METOTTUR.GİRER -ÇIKAMAZ İSTERSEK..UZUN SÜRELİ UÇAN KUŞLARDA DAHA ÇOK KULLANILIR..BEKLEMEKTEN BIKARSIN GELİNCE KENDİ İÇERİ GİRER..

1977 DEKİ PVC DEĞİLDİ :haha: TABİİ Kİ TENEKE VARDI O TEVELLÜTTE.. :haha: 10 '' İNÇ LİK OLMASI YETERLİ..

2.5 LİTRELİK KOLA ŞİŞESİ İÇİNE SOKUN -KAPANIR.. :haha: :evet: :tamam: :slm:

Geri