Güvercinler Süt İçermi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ertugondes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

ertugondes

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emir öndeş
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar güvercinler süt içer mi?içersede bir yararı var mı? :? (:

Re: süt

valla yararını duymadm zararınıda duymadım inşallah bilen vardır

bende şu zamana kadar birşey duymadım ama içinde o kadar kalsiyum ,vitaminler...v.b yararlı besinler var belkide yararları vardırda biz bilmiyoruz bilen biri çıkarsa öğrenmiş oluruz

arkadaşım ben sana şöyle izah edeyim kanatlı hayvanların kursakları süt için müsait değildir yani hayvanın bunu sindirmesi kolay değildir mesela yoğurtu da az miktarda özellikle antibiyotik tedavisinde yararlı olan bakterileri kısa zamanda yerine getirmek için ( ama tecrübeli insanların çoğunluğu bunun yerine elma sirkesi kullanıyor ) ve zehirlenme olayında zehirin tesirini yok etmek için uygularlar. kursak sütü ile normal sütü karıştırmayın kursak sütü kuşun yediği yem , kum , taş gibi dıdaların çok sindirilmesi ile oluşan içinde hormnların da olduğu bir tür sıvıdır yani bizim bildiğimiz tarz bir süt değildir.

yani güvercinler süt içemez ve hasta bir güvercine iyileşmesi için antibiyotik tedavisinde yararlı olan bakterileri kısa zamanda yerine getirmek için elma sirkisi kullanmamızı tavsiye ediyon

arkadaşım içemez deyil çek şrıngaya bas ağzına bak nasıl içiyor benim sana dediğim şey bu tarz anatlı hayvanların kursaklaı süt için uygun değil hayvanlar bunu indirmekte zlanır bu enin dediin koyuna et , köpepe ise ot edirmeye benzer ela sirkesini ise 1 tatı kaşığı yani 5-6 damla her taze suda kullunmaya alış çünkü hasta bir güvercine iyileşmesi için antibiyotik tedavisinde yararlı olan bakterileri kısa zamanda yerine getirmsi ynında bağırsak hastlğı olan kuşlarda vücudun direnni arttırır en önemlisi suda veya sulukta mikrop oluşmunu engelleyip yok eder şimdi karar senin illa içireceksen vebali de sevabıda sana

Geri