GÜVERCİNLER ÜŞÜR MÜ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falconblack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 21K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
fatih şen
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kediler
İ.akşamlar arkadaşlar havalar iyice soğudu ve karda yağmaya başladı merak ettiğim bir konu güvercinler üşür mü ?
akşamları saat 24:00 gibi resimlerde görmüş olduğunuz telli ön cephesini karton ile komple kapatıyorum. yan tarafında 10 cm telli bölüm var açık kalıyor hava sirkilasyonu var yani.maksat ceyrandan korumak.Doğru mu yapıyorum sizce.sabahları ise işe giderken saat 8:30 gibi kartonu açıyorum akşam 19:00 kadar ön cephe açık kalıyor.Sizce doğru mu yapıyorum havalar da soğuk üşürler mi?

Ekli dosyalar

• P1000594.webp
    P1000594.webp
    608.6 KB · Görüntüleme: 4,327
resim 2
dışarıdan görüntü

Ekli dosyalar

• P1000597.webp
    P1000597.webp
    686.4 KB · Görüntüleme: 3,741
Yetişkin güvercinler üşümezler fakat yavruların bagısılıkları zayıf oldugu için donar ve ölürler. Güvercinlerin ayakları ıslak olmamalıdır eğer ayaklar ıslak olursa üşürler soğuğu aldıkları tek yer ayaklarıdır. Çatıkatı arası haricinde yavru alınmamalıdır sizin ilkbahara kadar dişileri erkeklerden ayırmanız iyi olur.

selam arkadaşlar alttaki kelebekler çiftleşti,yuvalarına çalı çırpı taşidılar.dişi tek kanadını saldı diğeride hafif salık, ve halsiz görünüyor.
yakında yumurtluyacak gibi ,,yukarıdaki kümesin önünü koli ile kapatsas yanda hava yeri var,yavrular soğuktan çok etkilenirmi ?
bazı arkadaşlar etkilemez diyolar ama ?

YUVAYI YAPAN ...* YAVRUSUNA DA BAKACAKTIR * :) sıkıntı yok derim !

Geri