Güvercinler ve Uçuş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polo456
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

polo456

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yunus Bakış
Meslek
Öğrenci-Kuşçuluk
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar benim kümesim normal orta boy bir kümes yani 2 çift kuşun rahat gezebileceği uçablieceği bir kümes bana mesela yoz gibi çok fazla uçan ve hızlı alışan bir güvercin lazım sizce hangisi şuanda elimde 1 çift mardin var 1 haftadır bende bizim oraya alışkınlar ben bunların yanına 4-5 tane yoz alsam mardinlere bir zararı olurmu veya yararı olurmu veyada bu aldığım yoz'u veya herhangi paçasız çok fazla havada uçan kuşu ayrı kümesdemi beslesem sizce ben napıyım kuşçulukta daha yeniyim hayatımda hiiç kuş uçurmadım kuş uçurmak istiyorum biandan dersime çalışıp biandanda kuş uçurmak istiyorum sizce ben ilk başlarda hangi güvercin cinsini besliyim

Birde aç gözlülük olmasında bana 1 çift kuş hediye edermisiniz (sakın açgözlülük ve yanlış anlamayın)

Kardeşim şimdi ilk olarak fındık veya mardin beslemen iyidir eşse kuşlar erkeği uçur dişi dursun
erkek kuş dişiye mecbur gelicektir :)

Çok kuş beslemenin sonu yoktur, 3-5-10 derken kümesin katlı otaparka dönüverir. Hazır elinde 1 çift kuşun var, sezon yavru sezonu, 1 ay içerisinde yavrularlar, kendi kuşlarını çoğaltmış olursun, en fazla 6 ay içerisinde de kümesinde 6-8 tane kuşun olur..

Geri