GÜVERCİNLERDE GÖZ SULANMASI İÇİN İLAÇ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan isyankarbfc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
yıldırım ata
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kediler
ARKADASLAR KUSLARIMDA GOZ SULANMASI YASAMISTIM VE BAZI ILACLARI KULLANMISTIM GECMEMISTI VE HASTALIK ILERLEMISTI SIMDI BIR ILAC BULDUM VE COK GUZEL KUSLARIN GOZ SULANMASI VE GOZDEKI SISIKLIGI 5 GUNDE GECIRDI ISTEYENE ELIMDE FAZLACA BU ILACDAN VAR VE HEPSINI KULLANAMAYACAGIM ICIN SATMAYI DUSUNDUM BU SICAKLARDA GOZ SULANMASI COGU KUMESTE OLMAKTA HIC BASKA ILAC ARAMAYIN :) ALMMAYI DUSUNEN OZEL MESAJ ATSIN.

reklam kokan hareketler gibi geldi bunlar bana.

guzel kardesım once benı arastır sonra bu yazıyı yaz olurmu bak bakalım alıp satma ıle ılgılı bırseyım varmı veya ben kus beslıyormuyum bı arastır olurmu reklam yapacak bısey yok kuslarımda goz sulanması yasadım ve ılaclar kullandım gecmedı suan buldugum ılac cok ısıme yaradı ama tabı senın gıbı dusunen duz mantık kardeslerım yararlanmasa daha ıyı olur cunku bızler kuslarımız rahatsızlandıgında en cabuk nasıl gecırecegımızı arastırırız sende burda bos bos yazarsın kusun varmı bılmıyom varsada bu rahatsızlıklarla basa cıkamazsan he bırde degerlı kusun varsa ozaman senın cabanı gormek ısterım ben yarısmaya kus hazırlıyorum ve hastalık benım ıcın cok buyuk zaman kayıbı hadı saglıcakla kal guzel kardesım.

yaz markasını ozele gerek varmı

fatıh kardesım senı anlıyamadım ozelden mesaj atıyorsun cevap verıyom sonra tekrar yazıyorsun ve kalkıp bıde buraya yazıyorsun yaz markasını dıye ılk özel mesajımda markasını bılmıyorum dedım dıme sana bana bunu getıren bulgar bırı beyaz bır kapta getırdı adam markasını vermek ıstemıyor demmekkı orjınal kutusunun uzerındekı etıketını yırtmıs bana sakın bır daha mesaj atma olurmu guzel kardesım sen hastalıkla ugras dur.

EVET ARKADAŞLAR BULGARİSTANLIYIM VE BULGARİSTANDA GÜVERCİN İLAÇLARI VAR GETİRENLER DE VAR, FİYAT OLARAK DA UYGUNLAR, BELKİ DE SATAN KİŞİ FİYATININ GÖRÜNMESİNİ İSTEMEMİŞ OLABİLİR VEYA KUTUDA 50 TANE VARDIR 20 SİNİ ARKADAŞIMIZA SATMIŞ OLABİLİR VS. VS. BUNUN ALTINDA ART NİYET ARAMAMAK LAHAZIM ARKADAŞIMIZ ALMIŞTIR İLACI NE ADINI BİLİR NE SANINI BİLİR, AMA İŞİNİ GÖRMİŞTÜR PAYLAŞMAK İSTEMİŞTİR SONUÇTA BU ARALAR ÇOK DUYDUM GÖZ NEZLESİNİ HERKEZ DERTLİ, YÖNLENDİRMEK İSTEMİŞTİR EN AZINDAN DİYE DÜŞÜNÜYORUM SONUÇTA HASTALIK GELDİ Mİ KÜMESE HEPİMİZİN TADI TUZU KALMIYOR BURASI DA BİLGİ PAYLAŞIMININ OLDUĞU BİR SİTE SONUÇTA HERKEZE SAYGILAR.

senol arkadasım benı anladıgın ıcın cok tesekkur ederım ama kımseye ıyılık yaramaz herkes kus öldurmeye devam etsın en sevdıgı kus ölecek duruma geldıgınde care arayınca ben cok ısterım o ınsanları ( herkes ıcın soylemıyorum ) sadece bu ılanda art nıyet arıyanlar ıcın zaten ılanım gecerlı degıldır herkes basının caresıne baksın.

YÖNETİCİ ARKADAŞLARDAN RİCAM İLANI SİLERSENİZ SEVİNİRİM ARTIK KİMSEYE İLAÇ VERMEYİ DÜŞÜNMĞYORUM.

isyankarbfc' Alıntı:
YÖNETİCİ ARKADAŞLARDAN RİCAM İLANI SİLERSENİZ SEVİNİRİM ARTIK KİMSEYE İLAÇ VERMEYİ DÜŞÜNMĞYORUM.

KİMSE KİMSEYE ZORAKİ BİRSEY VERMİYOR ALIRLAR ALMAZLAR KİŞİLER KENDİLERİ BİLİRLER İLANIN SİLİNMESİNİ GEREKTİRECEK BİR DURUM YOK BELKİ BİR BASKASI İHTİYAÇ DUYAR

SAYGILAR

bır baskasıda ıhtıyac duysa satılık veya kımseye verecek ılacım yok lutfen benı kırmayıp ılanı kaldırırsanız sevınırım.

Geri