Güvercinlerde ISHAL !? Dogal cözümler ? Ilaclar ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
A

Anonymous

Misafir
slm arkadaslar kuslarim SIK SIK ishal oluyolar , dogal bir cözümü varmi bu ishalin ? veya hangi ilac kullanmam gerek ? almanyada kaliyorum !
ama dogal yolu benim icin cok dahah iyi olur !

bilgisi olan arkadaslar aydinlatirlarsa cok memnun olurum ! simdiden tesekkür ederim ! slmlar

Merhaba sanırım kuşların soğukta çok kalıyor.Özelliklede ayaklarının üşümesinin sebep olduğunu düşünüyorum.mümkün oldukça soğuk havalarda dışarı çıkarma.

Buarada sanırım 2 hafta öncede kuşlarının birkaçını kümesinde kanlı olarak bulmuştun yanılmıyorsam sebebini öğrenebildinmi?

Merhaba

İsalin en doğal çözümü yemlerine pirinç katmandır.

İlaç olarak Tetramezatin isimli ilacı kullanabilirsin.

sarımsağıda kullanabilirsin bağırsaklarını düzene sokar

Selamlar,

Haftada bir kere muzu mikserde su ile ezip, muzlu su verinseniz iyi olur. Muzun kabız yapma etkisi vardır.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Muz, ananas gibi meyvelerin özellikle kanaryalarda zararlı olduğunu duymuştum. Muzun kabızlığı, ülser ve gaz sorununa olumlu etki edici özellikleri olduğu bilinmektedir ama ishale olumlu etkisi söz konusu olmadığını düşünüyorum. Bunun dışında da güvercinlerde kullanılmasının psikolojik olarak yetiştiriciyi tatmin etmesi dışında kuşlarda olumlu bir etki oluşturacağını düşünmüyorum.

ne kadar doğru olur bilmiorum ama demlenmiş çay posasının suyunu süzüp kuşlara vermenizin faydalı olabilceğini düşünüorum (şahsen ben uyguluyorum ve gayette başarılı anında kesilio ishalleri)

iyi bayramlar arkadaşlar,öncelikle kuslarımızın isal olmalarını engelleyelim,mineral olarak aldığımız beyaz ve kırmızı taşları vermeyelim aşırı derecede tuzlu oldukları için isale neden oluyor ve karışık yemi çok vrmeyelim daha sonra aldığınız ishal ilaçlarınız mutlaka faydalı olur ilacı günlük olarak ve en az 3 gün kullanın İZMİRLİ

BU KARIŞIK YEM İSHALE MAHAL VERİYOR DEMEK HIM TŞKLER

bukalemun201' Alıntı:
BU KARIŞIK YEM İSHALE MAHAL VERİYOR DEMEK HIM TŞKLER
bence bir kişinin söylemesiyle direkt olarak bu kanıya varmamalıyız.ben 3 aydır veriyorum ishal olmadılar daha.

BERAT KARDEŞİM BENDE VERİYORUM AMA 1 KUŞTA İSAL VAR BEN AYRICA PALET YEMDE VERİYORUM KUŞLARA ASLINDA İSHAL OLMAMASI LAZIM AMA BÜYÜK İHTİMALLE SOGUK YÜZÜNDEN DİE DÜŞÜNÜYORUM.

Geri