Güvercinlerde İshale İyi Gelen İlaç Nedir?

Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
coskun arguz
Meslek
fotoğrafçı
İlgi Alanı
Kuşlar
slm arkadaşlar kuşlarımda veba hastalığı vardı onu atlattım ama ishali geçiremiyorum ve sırayla ölüyorlar bana en iyi gelen ishal ilacını söylüyebilirmisiniz şimdiden teşekkürler

Re: lütfen yardım ishale iyi gelen ilaç nedir ?

Valla bende aynı problemden şikayetçiydim DİASTOP die bi ilaç var. 10 Lira falan. 3-4 gun kullanıyosun ishali direk kesıyor. Ama fazla kullanma kabız olma durumu doğabilir. Bide vitamin takviyesı yapsan cok iyi olur. İsahalden ötürü vitamın kaybetmişlerdir.

teşekkür ederim arkadaşım umarım bulması kolay bir ilaçtır

nar kabugunu rendele ve kaynat sonra o suyu kusların suluguna koy ıshale ii gelir

http://www.kuscular.org/guvercinlerde-bakteri-ve-virus-hastaliklari/ishale-cozum-arkadaslar-t12391.html

Ben siteye iim sitedeki ilk zamnlarımda bulgurun iyi geldiğini duymuştum ama tabiki bulgur kullanımının ne kadar doğru olduğunu bilemem

coskunarguz' Alıntı:
slm arkadaşlar kuşlarımda veba hastalığı vardı onu atlattım ama ishali geçiremiyorum ve sırayla ölüyorlar bana en iyi gelen ishal ilacını söylüyebilirmisiniz şimdiden teşekkürler
VEBAYI NASIL ATLATTIN ARKADAŞIM?AŞILIMIYDI KUŞLAR AŞISIZ MI?HANGİ TEDAVİYİ UYGULAYIP VEBA ÖLÜMLERİNİ KESTİYSEN;TEDAVİNİ BİZİMLE PAYLAŞIR MISIN?

aşı uyguladım ama çok ölen oldu kalan kaldı yani çok bişey yapamıyosun aşıdan sonra hasta olanlar kurtulmadı sağlam olanlar kaldı sadece

trimisin toz ishal için iyi ilaçtır.kırmızı kum fırınlanmış.bunları ver ...

Geçmiş olsun Coşkun bey.iki ay önce aynı hastalık benim kuşlarında başına geldi.İsalle başlayan sanırın veba hastalığı ,bir yaşını doldurmamış aşısız kuşların hepsini sallabaş yaptı.Ölenler oldu, sallabaş kalanlar oldu, sallabaş olanları ayırdım, geri kalan gecen sene aşı yaptığım damızlıklarda yeşil isal haricinde bir belirti yoktu.nifuramycin toz kullandım üç dört günde sağlam olan kuşların isali geçti.Sallabaş olanlarada newcastle tavuk vebası aşısı uyguladım, sallabaşların bir kısmı büyük oranda düzeldi.İlacın fiyatı 12.50 lira piyasada,

Salmonella ve Paratifo hastalıklarında çok etkili bir ilaçtır.Sindirim sistemindeki bakteri ve koli enfeksiyonlarına ,ayak ve kanatlardaki şişme ve bozukluklarda,nefes almada zorluk,solunum yolları ve akciğerlerdeki rahatsızlıklara iyi gelir.Güvercinlerde oluşan stres durumlarında da verilir.Kullanımı 2,5 litre temiz suya 1 ölçek (5gr).Üç veya dört gün devamlı verilmelidir

Ekli dosyalar

• 14012011470.webp
    14012011470.webp
    209.9 KB · Görüntüleme: 9,185
İSHAL İÇİN ; sülfamezatin 4 gün kullanmaktayım.

ilgilenen herkeze çok teşekkür ederim inşallah bu sayede kuşlarım iyileşir herkeze iyi günler

Sülfamezatin, esb-3 gibi ilaçlar güçlü isal kesicidir fakat bu hastalıkta kullandım işe yaramadı.Bu sene kümeslerdeki hastalık hemen hemen aynı.Bu hastalık aşı yapmayı tekrar hatırlattı bize.

Geri