Güvercinlerde ki marka(halkanın )önemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
A

Anonymous

Misafir
ilk başta arkadaşlar güvercinlerinizin tüyü kadar ömrü olsun..güvercinlerdeki marka bana göre çok önemli her güvercin sahibinin aynasıdır hem soyunu sopunu takip edebilme amaçlı,hemde güvercininizi bir yere hediye veyahut sattığınız zaman hangi ile şehre kasabaya giderse gitsin sizi temsil eder.. sizin nasıl bir kuşçu oldugunuzun ispatıdır, markaya muhakkak isim veya lakap, telefon ve seri numarısı olmalıdırki. kuşu izleyip hoşuna giden güvercin severler uçurana deil safkan elde edebilmek için size ulaşsınlar..marka takmak için güvercininiz çok kaliteli olmasına gerek yok 2 taklalı 3 taklalı 4 taklalı 5 taklalı seferli sefersiz taban taklalı uzun veya kısa giden hiç bir önemi yok çünkü herkez gücü yettiği güvercini besler parasına göre yani mesala 2 saat uçan 15 mt giden 4 taklalı bir kuşun fiyatı tahmini 250tldir ama 10 taklalı her metreye 3 takla sığdıran 40 45 mt re giden seferli bir güvercin tahmini rakamı 5 bin tldir kısaca paran hangisine yetiyorsa onu alır alıcı.bu yüzden muhakkak marka takın büyüttüğünüz yavrulara her şeyin bir alıcısı vardır,ve bu taktığınız markaları kendi keyfinize göre renkte verebilirsiniz mesala benim markalarım ben koyu bir fenerbahçeli oldugum için taktığım markalar sarı laciver ve tam ortasında fenerbahçe logosu vardır üzerinde telefon numaram ismim üsk/ist yazmaktadırr çokta pahalı deil 40 adeti 50 tl dir. güvercin sever bir arkadaşınız olarak bir hatam olduysa af ola saygılar ...

EVET MARKA OLMALI.. LAKİN PARASINA GÖRE KUŞ BESLEME OLAYI BİRAZ YANLIŞ.. İYİ PARASI OLUPTA İYİ KUŞ ALAMAYAN ARKADAŞLAR ÇOKCA MEVCUT.. İSTİSNALAR HARİÇ, İYİ KUŞU KİMSE PARA İLE ALAMAZ..

filo' Alıntı:
EVET MARKA OLMALI.. LAKİN PARASINA GÖRE KUŞ BESLEME OLAYI BİRAZ YANLIŞ.. İYİ PARASI OLUPTA İYİ KUŞ ALAMAYAN ARKADAŞLAR ÇOKCA MEVCUT.. İSTİSNALAR HARİÇ, İYİ KUŞU KİMSE PARA İLE ALAMAZ..
evet sana katılıyorum çok para verip arkadaşlarımızın aldığı kuşlarıda gördüm tam da senin söylediğin gibi ..iyi kuşu alırsın ama tanıdığın bildiğin adamlardan benim var mesala öyle biri ama bana dediği hediye bağabında 10 bin tl kümesten çıkartamazsın diyor :)

bahsettiğim kişi 2+1 daireyi tamamen kümes yapmış ve her kuşunun ajandada yavruykan ucurmaya başladığı notlar var mesala bu gün bir tur attı 22.11.2009....30.12.2009 götledi 01.01.2009 sefere başladı vs vs herşeyi ince ayrıntısana kadar kayıt altında kuşlarının

evet malesef marka olayında biraz gerideyiz düşnsenize bir yavru almışınız anneden babadan çok daha iyi çıkmış ama ayağına marka takmamışız okadar emek vermişiniz ama malesef sizin büyüttüğünüzün ıspatı yok...

Geri