güvercinlerde kığ kığ ses cıkarma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haritaci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

haritaci

Üye
Siteyi ziyaret et
slm arkadşalr benim yavru güvercinimin birinde kığ kığ diye bir ses cıkartıyor neden ola bilir bulaşıcımıdır ne yapa bilirim bir arkadştan sordum tuz ve şeker ver gecer dedi kafama yatmadı deneyimli arkadasların yardımını bekliyorum tesekürler

haritacı' Alıntı:
slm arkadşalr benim yavru güvercinimin birinde kığ kığ diye bir ses cıkartıyor neden ola bilir bulaşıcımıdır ne yapa bilirim bir arkadştan sordum tuz ve şeker ver gecer dedi kafama yatmadı deneyimli arkadasların yardımını bekliyorum tesekürler

selamlar

arkadaşınız doğru söylemiş özellikle tuz kuşlarınızın önünden hiç eksik olmasın.

saygılarımla

Selamlar , tuz eksik olmasın demişsin Umut ama çok tuz da ya ishal yapar yada böbreklere zarar verir bende de var bu durum ama benm mangal kömürü kırıp veriyorum geçiyor yada kiremit parçalıyorum.
Hoş sende mutlaka ii bi güvercin yetiştiricisin bilirsin ama fazla tuz her canlıda zararlıdır. önünden eksik etmezsen çok yeme ihtimali de olur.

necdetakosman' Alıntı:
Selamlar , tuz eksik olmasın demişsin Umut ama çok tuz da ya ishal yapar yada böbreklere zarar verir bende de var bu durum ama benm mangal kömürü kırıp veriyorum geçiyor yada kiremit parçalıyorum.
Hoş sende mutlaka ii bi güvercin yetiştiricisin bilirsin ama fazla tuz her canlıda zararlıdır. önünden eksik etmezsen çok yeme ihtimali de olur.

Necdet hocam merhabalar tabiki önlerine aşırı tuz koyarsak zararlı 70-80 civarı kuşum var hepsine iki avuç kadar tuz veririm sürekli eksildiğinde yenilerim bu uygulamayıda yaklaşık 15 yıldır yapıyorum zararını hiç görmedim aksine çok faydasını gördüm,dediğin gibi mangal kömürü de verilebilir.

Geri