Güvercinlerde Yemleme Düzeni

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmet ali pusat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet şenol
Meslek
bilgisayar teknik servis
İlgi Alanı
Kediler
selam öncelikle güvercinlerin yemleme düzenin nasıl olmalıdır..Güvercinlerimi antiramanlarından sonramı yapmalıyım yemleme işlemini vede bir kuşun düzgün bir fizik yapısı için ne yapmalıyım şimdien teşekkür ederim ..

Re: güvercinlerim

valla ben güvercinlerimi sabah erkenden uçuruyordum sonra çok az yemliyorum eyer çok doyurursan akşam üzerine bir daha uçmaz sonra yuvaya koyup sularını veriyorum biraz da yemlenip dinleniyorlar akşam üzeri tekrar bir anteraman veriyorum ve tam bir şekilde doyuruyorum .böyle böyle hergün yaparsanız kuşların düzene girer daha çok uçar ...

Re: güvercinlerim

kuşlarını aç uçur ve saabah ucurmaya dikkat et öğlende sıcakta ucurma kuşlarını uçurduktan sonra ilk 30 - 40 dakika yem verme kuşlar yem için inmesinler iner inmez verirsen kuşlar inice yem yeriz diye inmesinler anlayacagın bide 2 günde bir sal kümesinde her taraftan günes almasın ufak ve tek bir yerden günes alsın......

Emir Öndeş doğru yazmış.. aynen katılıyorum..

Antreman yaptıracağın zaman çok aç olmasınlar: uçmazlar.. Antremandan hemen sonra hem verme zarar verir (yaptığımız en büyük hatalardandır:kuşlar inince hemen yemleriz...). günde 2 kere yem vermen yeterli...

Ben günde sadece Bir kere yemliyorum akşam üzeri oda. Diğer vakitlerde kuşları çıkartırım ama yemlemem sadece uçurur dolaşmasını, yerden toprak yemelerını ve temizlenmelerını saglarım.

günde 1defa yem veren arkadaşların dikatine kuşlar aç kaldıgı zaman salmonella devreye girer 9 hastalıgı tetikler onun için günde mutlaka 2 defa yem verilmesi gerekir yoksa kuşların saglıgı mutlaka bozulur

Geri