Güvercinlerden Öğren İnsaniyet Neymiş..!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polllat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

polllat

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan öztekin
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
ARKADAŞLAR İNTERNETTE KARŞIMA ÇIKAN BİR HABERİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. BU YAZI UMARIM HERKESİ BİRAZ OLSUN DÜŞÜNDÜRÜR...

Eskişehir'de yüksek gerilim hattına ayağı takılan güvercini kurtarabilmek için 'arkadaşları' saatlerce çevresinde pervane olup gagalarıyla onu kurtarmaya çalıştı. Güvercinin ayağındaki ip ise insanlığı sorgulattı.

Eskişehir'de tramvayın yüksek gerilim hattına ayağı takılan güvercini diğer 'arkadaşlarının' kurtarma çabaları yetersiz kalınca vatandaşlar yardımına koştu. Reşadiye parkındaki tramvayın yüksek gerilim hattına ayağına ip dolaşan bir güvercin takıldı. Kendi başına kurtulma çabası yetersiz kalan güvercine önce diğer güvercinler yardım etmek istedi. Gagalarıyla arkadaşlarının kurtarmak için uğraşan güvercinleri gören vatandaşlar önce şaşkınlık içinde olanları seyretti. Ardından kurtarma ekiplerine haber verildi. böylece güvercini kurtarma operasyonu başladı.

KASTEN Mİ YAPILDI?

Tele merdivenle çıkan görevliler güvercini titizlikle takılı kaldığı yerden kurtardı. Vatandaşlar güvercinin tedavisi için seferber oldu. Güvercinin ayağında ip bulunması ise akıllara 'kasten mi yapıldı' sorusunu getirdi.

Güvercinlerin, kurtarmaya çalışması şaşırtıcı doğrusu...

evet güvercinlerin zeka seviyesi yüksektır.Bir ansıklobobide böyle bir yazı vardı.

bence bu kuşların yaptıgı içgüdisel bir hareket olabilir diye düşünuyorum.

cok güzel bir paylaşım bilgilendirgin ve haberdar ettiğin için teşekkürler sinan öztekin

SAYGILARIMLA...

melihdnr' Alıntı:
Güvercinlerin, kurtarmaya çalışması şaşırtıcı doğrusu...

Zaten insanı en çok düşündüren olay da o.. Çocuğu insanın hor gördüğü bu düşünceli hayvanlar yine çoğu insanın yapmadığı şeyi yapmaya çalışıyor..

Dogru cevremde de alıstırmak nıyetlı güvercın ayagını ıple baglayıp teraslarda pırıltı veren insanlarla karsılastım.Allah islah etsın..

Mustican Yeşilırmak' Alıntı:
Dogru cevremde de alıstırmak nıyetlı güvercın ayagını ıple baglayıp teraslarda pırıltı veren insanlarla karsılastım.Allah islah etsın..

Amin... Ben de çok görüyorum özellikle küçük çocuklar yapıyor böyle şeyleri.. Ama demekki suç bizde ki; çocuklarımıza, kardeşlerimize bu sevgiyi olması gerektiği gibi aşılayamıyoruz..

Geri