Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S.a arkadaşlar güvercinlerimi balkona alıştırmak için ne kanatlarını bantladım nede kestim ikisinede karşıyım, kuşları 1,5 ay kümeste tuttum ve içerde durmalarından sıkıldım tavuk muamelesi görmemeleri için neyse şimdi 1.5 ay üzerine kapılarını açtım 3-4 gündür dışarda yem yiyorlar kaçmıyorlar kuşlarım ancak sorum şu ... Kümesim balkonda ve agzı balkon kapısına bakıyor kuşlarda kümesin üstüne çıkmıyorlar yani sagı solu görmüyorlar bu kuşlar uçsalar kümeslerine tekrar geri dönebileceklermi bunu merak ediyorum... Ama kuşlarıda hiç korkutmuyorum rahat alışsınlar diye, bu arada evimiz 5. katta ve apartman 9 katlı karşımızdada 2 apartman var , yan taraftada bi güvercin bakan arkadaş daha var kuşlarını benimkiler görüyor ama yanlarına uçmuyor bendekiler, uçsalar kim bilir onların yanına giderler ama dedigim gibi merak ettigim uçsalar yerlerini tekrardan bulabilirler mi ?... Bu arada kuşlar odaya alıştı balkon kapısını açtım gibi içeri saldırıyolar kovalıyorum yine geliyorlar ) işte birkaç resim...
kardesler kusalrın eşse hiçbiyere gitmez bende balkona beslıyorm bnm yerım bırazcık açık alıstırmaya çalısıorm bi çift baska 1 tane boz erkek 1 tane limon sarı erkek var baskalar alıstı uçursam geri gelme sansları var ama takaslıycam kusalrı apzar gunu o yuzden salmaya korkuyorm giderlerse die ama kusalrı almazlarsa takaslamassak uçuruum kuslar gelelı 3. hafta olak pazar gunu es deillerse kanatlarını bantla kaçarsa çok üüzürsün sonradan es deillerse dişininkini bantla sadece 2 si kalkarsa dişili erkekli biyere konarlar ındıremezsın etrafı görmeden hiçbi kus alısmaz etrafı görmesı lazım kusun
bendede aynı sorun vardı balkoan demırlıyse plastik sineklik tellerı var onları demıre çek kapat demırlerı kumesın onunude dışarıya doru çevir kuemstende dışarıyı görebilsinler kuemsın onude plastik sineklik telinen olussun eğer balkon su yenı sıstemse uzun betonluysa önü dişiyinin kanadını bantla erkeği elıne oralara bırak aç şekilde 3 hafta böyle yap ve erkeklerı kovala saten ılk basta hemen uçmazlar bi çatıya konarlar yakında çatı varsa oraya konarlar elınle atarsan seremlerler bak 2 gün önce alışkın kusu elımde kaldırdım ılk defa kus bugun geldi oynadı oynadı bastı gittti bugunde geldi yerden kaldır dısıler kumeste aç olsun erkeklerde aç olsunlar çatıya konunca dişileri çıkar pırltı ver elınle al eyre bırak ve yema t dişielr yem eyrkene rkeklerde atlar gelırler hemen bunu 3 gün tekrarla ondan sonra kaldırdıkca onlar turlarlar turlamazlarsa çatıya 1 tane kuş kaldır öbürlerini al eline eyre taş atarmış gibi fırlat 3-5 anat çırpa çırpa alısırlar etrafı görmeyen tanımayan kus alısmaz bak benım balkonun ön tarafının ve kaldırdıqım çatının fotorafını atıyım sana kuşlar kaykaya konuyor kaykay koydum onun ustune konuyolar.
etrafı tanımayan görmeyen kus alısmaz balkon demırlerden olusuyosa önune plastik sineklıkler var onalrdan çek kuemsın onude plastik sineklik telinen olussun eğer balkon su yenı sıstemse uzun betonluysa önü dişiyinin kanadını bantla erkeği elıne oralara bırak aç şekilde 3 hafta böyle yap ve erkeklerı kovala saten ılk basta hemen uçmazlar bi çatıya konarlar yakında çatı varsa oraya konarlar elınle atarsan seremlerler bak 2 gün önce alışkın kusu elımde kaldırdım ılk defa kus bugun geldi oynadı oynadı bastı gittti bugunde geldi yerden kaldır dısıler kumeste aç olsun erkeklerde aç olsunlar çatıya konunca dişileri çıkar pırltı ver elınle al eyre bırak ve yema t dişielr yem eyrkene rkeklerde atlar gelırler hemen bunu 3 gün tekrarla ondan sonra kaldırdıkca onlar turlarlar turlamazlarsa çatıya 1 tane kuş kaldır öbürlerini al eline eyre taş atarmış gibi fırlat 3-5 anat çırpa çırpa alısırlar etrafı görmeyen tanımayan kus alısmaz bak benım balkonun ön tarafının ve kaldırdıqım çatının fotorafını atıyım sana kuşlarkaykaya konuyor kaykay koydum onun ustune konuyolar.