djak39
Üye
- Ad Soyad
- emre demir
- Meslek
- çiftçi
- İlgi Alanı
- Kediler
benim bir arkadaşım güvercinleri spreyle turuncuya boyadı bende boyasam bir sorun olurmu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
selamunaleykumdjak39' Alıntı:benim bir arkadaşım güvercinleri spreyle turuncuya boyadı bende boyasam bir sorun olurmu?
boyasam güvercne bisey olurmuferro18' Alıntı:selamunaleykumdjak39' Alıntı:benim bir arkadaşım güvercinleri spreyle turuncuya boyadı bende boyasam bir sorun olurmu?
sprey boyalar kimyasal madeler iceriyor hicbir canli nin teniyle temasi uygun deyildir evet bazi kuscular ozellikle kusun kanat altini boyuyor nedenini hic bilmiyorum
yapmakistiyorsanda uygun bir boya bul oyle ve kusa zarar vermiyecek rahatsiz etmiyecek bir sekilde ama benim hic denemedigim yapmiyacagim birsey
saygilarla ferhat
selamunaleykumdjak39' Alıntı:boyasam güvercne bisey olurmuferro18' Alıntı:selamunaleykumdjak39' Alıntı:benim bir arkadaşım güvercinleri spreyle turuncuya boyadı bende boyasam bir sorun olurmu?
sprey boyalar kimyasal madeler iceriyor hicbir canli nin teniyle temasi uygun deyildir evet bazi kuscular ozellikle kusun kanat altini boyuyor nedenini hic bilmiyorum
yapmakistiyorsanda uygun bir boya bul oyle ve kusa zarar vermiyecek rahatsiz etmiyecek bir sekilde ama benim hic denemedigim yapmiyacagim birsey
saygilarla ferhat
hener' Alıntı:Önce kendini boya. Bir bak bakalım iyi olursa güvercinleri boyamayı düşünürsün.
Ne gereği var kardeşim? Neden boyamak istiyorsun? Güvercin sevgisi olan insan hiç bir hayvana eziyet etmez.
Hüseyin Ener