Güvercinleri boyama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan djak39
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K
  • Etiketler Etiketler
    güvercin boyama

djak39

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre demir
Meslek
çiftçi
İlgi Alanı
Kediler
benim bir arkadaşım güvercinleri spreyle turuncuya boyadı bende boyasam bir sorun olurmu?

djak39' Alıntı:
benim bir arkadaşım güvercinleri spreyle turuncuya boyadı bende boyasam bir sorun olurmu?
selamunaleykum
sprey boyalar kimyasal madeler iceriyor hicbir canli nin teniyle temasi uygun deyildir evet bazi kuscular ozellikle kusun kanat altini boyuyor nedenini hic bilmiyorum
yapmakistiyorsanda uygun bir boya bul oyle ve kusa zarar vermiyecek rahatsiz etmiyecek bir sekilde ama benim hic denemedigim yapmiyacagim birsey
saygilarla ferhat

ferro18' Alıntı:
djak39' Alıntı:
selamunaleykum
sprey boyalar kimyasal madeler iceriyor hicbir canli nin teniyle temasi uygun deyildir evet bazi kuscular ozellikle kusun kanat altini boyuyor nedenini hic bilmiyorum
yapmakistiyorsanda uygun bir boya bul oyle ve kusa zarar vermiyecek rahatsiz etmiyecek bir sekilde ama benim hic denemedigim yapmiyacagim birsey
saygilarla ferhat
boyasam güvercne bisey olurmu

djak39' Alıntı:
ferro18' Alıntı:
djak39' Alıntı:
selamunaleykum
saygilarla ferhat
boyasam güvercne bisey olurmu
selamunaleykum
boyamasan birsey olurmu ?
boyarsanda kimyasal madde icermiyen bir boya kullan ve kusa zarar vermiyecek yeri boya kanat alti

Önce kendini boya. Bir bak bakalım iyi olursa güvercinleri boyamayı düşünürsün.
Ne gereği var kardeşim? Neden boyamak istiyorsun? Güvercin sevgisi olan insan hiç bir hayvana eziyet etmez.
Hüseyin Ener

Arkadaşım maceramı arıyosunuz neden boyuyosun kuşu hiç başka işin kalmadımı kuşunu boyayacağına kümesini boya

arkadaslar kus boyanmaz dıye bısey yok ama cevremde gozlemledıgım kadarıyla donuslu kuslarda yanı donek ırkı kuslarda gogus donusunu tam gostersın dıye onu acık kusların boyandıgını gordum buda normal sac boyası ve kınayla yapılmıs olanıydı ama kanat altlarını ve kafalarınada ısaret amaclı surulen boya var kırnızı renkte ve adı MARKAJ BOYASI dıye gecıyor tamamen zararsız dır ama kuslarımız her halıyle guzeldır ve renklıdır boyamanın manası yok .SAYGILARIMLA

abiler kuşlar eger beyaz ise boyanır bizim buralarda atmaca gibi yırtıçı kuşların en cok beyaz renk dikkatlerini cekr renkli olursa kuşların dikkatını cekiyor yani o yüzden boya yapılabilir ama kuşa zarar wermeyecek şekilde az sıkılmalıdır

hiç başka işin yok mu? kuşu niye boyuyosun?kuşu boyuyacağına git duvar boya!!!!!!!!!

Kuşu boyamanın maksadını anlayabilmiş değilim :)) bence gerek yok illa boyucam diyosan saç boyası al onla boya =) yada git pazara hangi renk kuş istiyosan o renk kuş al sorun ortadan kalkmış olur dostum :)))

boyucaksanız kuşun kuyruğunun birleştiğe kısmı sırtını gri alaca yapın atmaca saldırılarından kurtulması için kuşun sırtı alaca olduğu zaman şahini yanıltıyo oyun kuşu besleyenler için lazım olan bişi haberiniz olsun bende netten okudum ama yerini bulamıyom test edilmiş bişi

yazk degil mi lan kusları boyuyonuz atmaca varsa atmaca var lan kuşunu boyuyunca noluyo olm git sen önce ebeni boya sakın boyamayın kusları boyamak istiyosanız gidin süs kuslarından alın onlar hazır boyalı az az git ondan al olm

hener' Alıntı:
Önce kendini boya. Bir bak bakalım iyi olursa güvercinleri boyamayı düşünürsün.
Ne gereği var kardeşim? Neden boyamak istiyorsun? Güvercin sevgisi olan insan hiç bir hayvana eziyet etmez.
Hüseyin Ener

Hüseyin abi yine doğruları söylemişsin. Ben artık birşey demiyorum bunlara. Hayır zorun ne ki boyarsın kuşu anlamam. Atmaca kapıyormuş falan, kuş atmacanın pençesinde ölmeyecek bu seferde kimyasal madde yutarak acı çekerek ölecek. Eşya değilki bu boyansın, candır can, yazık günah ya.

eger cok beyaz guvercinin varsa karistirmamak icin kanatlarinin altini boyayabilirsin ama diger renk kuslari boyamanin hic bir manasi yok

ARKADASLAR YAKININDA KUŞ BESLEYEN VARSA ONUN KUSLARIYLA KARISTIGINDA FARK EDEBİLESİN BASKA GÜVERCİNİ ONDAN BOYANIR KUSLARIN KANATLARI

Bir de şöyle bir şey var. Güvercinlerini boyayanlara sordum. Kendi güvercinlerinin aralarına yabancı yani kaçak güvercin girince anlamaları daha kolay oluyormuş o yüzden kendi kuşlarını boyuyorlarmış

Kesinlikle boyama.Bir empati kur seni boyasalar ne yaparsın?

ben ntutr uyesiyim yani turkiye ulusal tippler birligi bizim kuslarimiz uzun ucuslar yaparlar ve tum dunya ulkelerinde bizim klup gibi klupler vardir tippler irklarinin.. 2011 de almanya tippler klubu uyelerinin tavsiyesi uzere turkiyeye sprey getirildi almanyadaki tipplerciler kuslarinda denemisler atmacalar saldirmiyormus 2012 ucus yarisi sezonunda deneyecegiz bizde..

not turkiyede tippler diye taninan pacali pacasiz kuslar tippler degildir onlar budapeste yuksek ucaridir.. www.ntutr.com dan gercek tippler kuslarini inceleyebilirsiniz.. 20 saat ucaabilme yetenegine sahip gercek tippler kuslari turkiyede 2009 dan bu yana her yil yaris duzenliyoruz.. tr de ucus rekoru 16 saat 04 dakika...

Geri