guvercinleri kusturmek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muddessir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

muddessir

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
abbas ahmet
Meslek
belirtilmedi
İlgi Alanı
arkadaslar acil bir hususta yardim istiyorum, dukkanimin onunde sigara icmeye ciktigimda bir ayagi olmayan bir guvercin gordum biraz yem attim derken surekli gelmeye basladi, bende yem atmaya devam ettim ancak baska guvercinlerde geliyor ve guvercin sayisi 7 ye yukseldi, ne zaman disari ciksam hemen biyerlerden ucup geliyorlar ve yem istiyorlar, kiramiyorum vermek zorunda kaliyorum, ama sokagi temizleyenler benden sikayetci uyari yapiyorlar.

simdi sorum su bu ayagi sakat guvercini digerlerinden gizli beslemenin bir yolu varmi, bu sayede digerleri baska yerlerde yem arayabilir. israfin cok oldugu bu memlekette gezebilen kus ac kalmaz.

kafamda sapka vardi sapkayi cikardim sacimi kestim tum elbiselerimi degistirdim baska yere gitsinler diye ama ne care bi sekilde taniyorlar beni, ya sigarayi birakacagim sirf disari cikmamak icin ama o sakat olanida bi turlu unutamiyorum.

normal olan kuslar geldiginde yem vermemeye basladim, tek ayagi olan kus geldiginde sokagin gizli bi kosesine digerleri farketmeden yem biraktim bu seferde baska bisey oldu, sanki kollektif calisiyorlar, disari cikiyorum etrafta oturuyorlar ve sadece tek ayakli olan gelip onume konuyor gizlice yemini verip kaciyorum ama ne care hemen digerleride onu takip ediyor.bu kuslar cok uyanik sakat olani one surup beni kandiriyorlar.

bi yandan temizlikcilere eziyet oluyor diger yandan belediye gorse para cezasi var bitaraftanda gariban kus gozumun onunden gitmiyor. iki arada bi derede kaldim bulastik bi kere bastan.

ABBAS ABİ BENCE EVİNİN ÇATISI , BALKONU , BAHÇESİ VARSA ORAYA BİR KÜMES YAPABİLİR KUŞÇU ARKADAŞLARIN VARSA GÖSTERİP HATTA BEĞENİRLERSE SATABİLİRSİN :D ( ELİNDEN ÇIKARMAK İSTİYORSAN ÇEVRENDEKİ ARKADAŞLARINA VEREBİLİRSİN ABİ

Geri