Güvercinlerim Çiftleşmiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uranus18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

uranus18

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
metin aysoy
Meslek
web buildıng
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaslar güvercin işine yeni gıdım.2 Adet beyaz basık tepe guvercın aldım ılk geldıklerı gunlerde güvercinler çiftlesiyorlardı fakat smdı yaklasmıyorlar bile.Dişi güvercin yuvaya girdiginde sesler cıkarıyor surekli fakat çiftlesmıyorlar.Sebebi nedir yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekli.Bu durum yaklasık 1 aydır bole arkadaslar

bekle dostum , agaç hemen meyve vermez.bekle yumurtlarlar....

yaklasık 1 aydır bu durum bole ama

çoğu kuşçunun hilesidir çift veriyorlar ama kısırını veriyorlar

öyle yapanlara lanet olsun demekten başka sözüm yok :hayir:

ksıır oldugu kesınmıdır acaba

katliam' Alıntı:
umut kardeşim hemen yapıştırmışsın teşhisi.bu sadece bir ihtimal.1 ayda yumurtlamayan her kuş kısır diye birşey yok.bunu kimse söyleyemez zaten.bence beklemelisin.acele etme biraz daha sabret.vitamin ve mineral takviyesi yap,karışık yem verebiliyorsan ver.sen kuşlarına iyi bak zamanı gelince yumurtlayacaklardır onlar.tabiki kısır olma ihtimali var ama 1 ayda yumurtlamayan her kuş kısır diye birşey asla olamaz

brtysl' Alıntı:
katliam' Alıntı:
umut kardeşim hemen yapıştırmışsın teşhisi.bu sadece bir ihtimal.1 ayda yumurtlamayan her kuş kısır diye birşey yok.bunu kimse söyleyemez zaten.bence beklemelisin.acele etme biraz daha sabret.vitamin ve mineral takviyesi yap,karışık yem verebiliyorsan ver.sen kuşlarına iyi bak zamanı gelince yumurtlayacaklardır onlar.tabiki kısır olma ihtimali var ama 1 ayda yumurtlamayan her kuş kısır diye birşey asla olamaz

Anladım cok tesekkurler.İns. yumurtaları gorurum guzel bakıorm kuslarıma ama bakalm hayırlısı

Kuslar kısır olabılrmı arkadaslar gercedkten yoksa bırazdaha beklemem gerekırmı

cevap yokmu arkadaslar

kuşun kısır olma ihtimalini en sona bırak bende aynı sorunla karşılaştım bir tane basma tepe şekerim vardı.hayvan eke kuş gibiydi ama kızmalıktan yeni çıkmış bekle bekle yumurtlamıyor inanırmısın çok samimi oldugum bir arkadaş istedi hayvanı aldıgı gün onun kümesinde yumurtladı sabret.....

Kısır Diye Hemen Teşhis Koymak Çok Yanlış.Benim Eski Güvercinlerimden bi çifti aLdığımdan 2 ay sonRa yumurtLadı eLbet YumurtLar endişeLenme Sadece Sabır :)

kuşlar yerini benimseyememiş olabilirler hayvanların herhangi bi hastalığı veya üzerinde piti piresi varsa önce onları gidermeye bak yem olarak hayvanlara kendir ver bu yem güvercenlere neşe verir çiftlerin birbirne daha çok kur yapmasını sağlar ayrıca güvercinleri sadece çift olarak dişili erkekli dışarıya sal yanlarında başka kuş olmasın hemen çiftleişirler

Beyler ben yeni guvercin aldim bir cift ama erkegi uctu kacti ve bir tane erkek habes aldim 5liraya ve tam bir haftadir es olmadilar hep kavga ediyorlar ciftlesmiyotlar ne yapmaliyim

Kuşlara zaman verin. Eş olacaklardır başka çareleri yok. Gerekirse dolap dediğimiz küçük kafese hapsedebilirsin.

Geri