Güvercinlerim Durgun Ve Kabarık Duruyor. YARDIM !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 41erdem41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

41erdem41

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erdem adıgüzel
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Cümleten Selamün Aleyküm Arkadaşlar, 2 Tane Arkatepe Dumanlı Güvercinlerim Var 2 Side Sakin Ve Bi Kenarda Kabarık Şekilde Duruyolar. Ne Olmuş Olabilir Bu Kuşlarıma ? Kümesteki Diğer Kuşlarada Bişey Olmasından Korkuyorum. Yem Yiyip Su İçtiklerini Gözlemledim. Fakât Kafalarını Geri Çekip Tüylerini Kabartıyolar Ve Durgun Durgun Kümesimde Duruyolar. En Sevdiğim Güvercinlerim Bişey Olmasını İstemiyorum Lütfen Yardımcı Olurmusunuz. TEŞEKKÜRLER.

Olabilir. Bu akşamda kustu bitanesi. Kümesimdeki diğer kuşlar gibi canlı olabilmesi için ne yapmalıyım ? Başka güvercin besleyen bi abim (Apex Apimix 710 Vitamin Oral Çözelti Ve ORNI-TAB Tablet Hap) Kullanmamı Söyledi.

Bu sabah gördüm dışkısı sadece sıvı ve sarı şeklinde ne olmuş olabilir daha önce böyle birşey yaşayan var mı ?

Vücut ısılarında herhangi bir anormallik görmedim. Ama her ihtimale karşı günde 1 defa şırınga ile 5 damla ibufen şurup veriyorum. 1 tanesi bugün hiç yem yemedi sadece su içti diğer kuşumda öyle bi sorun yok yemini yiyor suyunu içiyor ama oda kafasını geriye çekip kabarıyor :/

kuruluk hastalığı va r ateş yapıyo vermeye devam et geçirirsen iyileşir geçirmessen ya ölür yada kafası döner sallabaş olur sarımsakda ver iyi geliyo

Sabah ölüsünü buldum :/ vitamin - güvercin hapı felan verdim ama banamısın demedi en çok beğendiğim güvercinim öldü :(

4 LÜ YENİ KARIŞIM.webp

Geri