Güvercinlerim hasta

Hastalık bulaştı

• Ne yapmalıyım

Oy: 0 0.0%
  • Hastam var

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Serhat
Meslek
Güvercin meraklısı
İlgi Alanı
Kediler
öncelikle herkese selamün aleyküm arkadaşlar benim bir sorum olacak güvercinim 2-3 gün dür buğday yiyor yediğini sindiremiyor birkaç saat sonra kusuyor ve kusutuğu zaman yediği buğdayın yarısı yeşil ve sürekli pusuk duruyor kümesten ayırmakta istemiyorum yumurtasıda var 3-4 güne kalmaz yumurta çatlar buna çözüm bulamıyorum bilgisi olanlar lütfen cevap verebilirmi şimdiden hepinize teşekkürler​

Canım kardeşim yazdığına göre yorum yapıcağım biran evvel yem aldığın yeri değiştir çünkü silolarda böceklenme olmasın diye yemlerin üzerine ve etrafına ziraai ilaç atıorlar veya bulaşıyor yemleri gzelce yıkamanı tavsiye edicem havada kış ya sobanın yada kaloriferin üzerinde kurutabilirsin ondan sonra düzelme görmez isen biraz evvel güzel bir sayfayı takip ettiğini gördüm takip ederek çözüm bulacağına inanıyorum selamlarımla.

Canım kardeşim yazdığına göre yorum yapıcağım biran evvel yem aldığın yeri değiştir çünkü silolarda böceklenme olmasın diye yemlerin üzerine ve etrafına ziraai ilaç atıorlar veya bulaşıyor yemleri gzelce yıkamanı tavsiye edicem havada kış ya sobanın yada kaloriferin üzerinde kurutabilirsin ondan sonra düzelme görmez isen biraz evvel güzel bir sayfayı takip ettiğini gördüm takip ederek çözüm bulacağına inanıyorum selamlarımla.

Ben hiç bu yönden düşünmedim tek kuş ta bu rahatsızlığı görünce hastalandı diye düşündüm ama tam bir teşhis koyamadım yarın ilk işim yemi yıkamak olucak peki bunu nasıl düzelte bilirim yani bu kuş çok hiperaktif bir kuştu bunun içinde bir önerin var mı bu konuda beni aydınlatığın içinde çok teşekkür ederim

Canım kardeşim duyarlılığın için teşekkür ederim yemlerini yıka kurut ondan sonra da Sayın Moderotörümüz Türker ÖDEN in sayfasına gir oradan Caprol denen antibiyotik ve peribiyotik olarak ayran kefir ve soda karışımını gagayı kırmadan açıp pipet yardımı ile gursağa boşalt varsa her gün Sanasol bebek şurubundan 5-6 damla vermeğe çalış selamlarımla.

Canım kardeşim duyarlılığın için teşekkür ederim yemlerini yıka kurut ondan sonra da Sayın Moderotörümüz Türker ÖDEN in sayfasına gir oradan Caprol denen antibiyotik ve peribiyotik olarak ayran kefir ve soda karışımını gagayı kırmadan açıp pipet yardımı ile gursağa boşalt varsa her gün Sanasol bebek şurubundan 5-6 damla vermeğe çalış selamlarımla.

Çok teşekkür ederim

Geri