GüvercinLerim HırçınLaştı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bortu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

bortu

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hüseyin babuç
Meslek
kuşçu
İlgi Alanı
Kuşlar
S.a BeyLer Ben GüvercinLerimi Yeni ALmıştım 5 gün fiLan oLdu işte kanatlarını 3 gundur bağlı duruyordu arkadaşımın teki güvercinlerin kanatlarını bantlı cok tutmuş kanatları tutulmuş kuş uçamıyor ben tabi biraz korktum bu sabah açtım kanatlarını öğle geldim kafesine koydum kuşları (alışmışlar artık heralde) az da kendim salayım dedim yuvadan tam alıcam bana gaga atmaya basladılar (1 çift kelebek saya) direk kanatıntan tutayım dedim ozamanda kanatıyla vuruyolar napacagımı sasırdım bu normalmi yoksa olurmu hep vede bantları az sıkı bağlamışım galiba kanatlarından çok az tuyler yapıştı onlarda geldi galiba ondan dedim sizce ne zaman duzelirler :ne:

Saygılar.

Hüseyin BABUÇ.

arkadaşım bu durum normal güvercinler kendi yuvalığını korumak adına hırçın davranır yani normal benim kendi kuşlarım bana aynısını yapıyor

gerçekten de ole oldu tam alıcam en sonunda dişi olan erkegin yanına gitti erkek kanatıyla dişiyi sarmaladı ve benim kuşlarım daha cik cik oldugu halde cok kalın bi ses cıktısanki elleme gibisinden teşekkürler ii forumlar.

BU ÇOK normal bişey yani kuş yuvasındayken insanı oraya sokmak istemez... ısırır, kanat vurur vs... Sana tavsiyem kuşları dışarıya çıkaracakken bantla içeri sokunda bantı çöz ben hep öyle yapıyorum çok şükür hiç bir kuşuma bişey olmadı. Ama devamlı bantlı durursa kanat tutulabilir hatta kuş kendini zorlarsa çıkabilir... Yuvada hayvanlar kendilerini rahat hissetsin...

SİNAN ÖZTEKİN

Arkadaşım kuşlar davranışları normal bir sorun yok.Kuşları 15 gün bantlı tut yeter.Önce eşli varsa erkekleri sal uçur daha sonra dişileri salarsın.Kuşları aç uçur toparlaman kolay olur.

Geri