Güvercinlerim + Kümesim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pckolik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

pckolik

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ender uyar
Meslek
güvercinci :D
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba arkadaşlar, 5-6 ay önce kendime kümes yapmıştım Sonradan güvercinlerimi kaçırmıştım ve bırakmıştım. Şimdi kesinatlı tekrar başladım. 2 tane güvercin aldım. Kümes ve Güvercinlerim hakkında yorum yaparsanız sevinirim. Bide güvercinlerimin türlerini söylerseniz sevinirim...

Güvercinlerim ;

Kümesim ;
picture0015.jpg

picture0018mqx.jpg

picture0017q.jpg

Yorum yaparsanız çok sevinirim.

KUŞLARINIZ GÜZEL GÖRÜNÜYOR . KÜMESİNİZDE BÜYÜK BAYA GÜZEL AMA O LİMON KASALARININ ARKASINDAN BİR TANESİNİ SÖKÜP ÖNE ÇAKARSANIZ YAVRULAR DÜŞMEZ .. BİRDE KÜMESİNİZDE DELİKLER VAR SANSAR GİBİ BİR SORUNUNUZ VARSA ÜZÜLEBİLİRSİNİZ ..

Kuşlarınız güzel gözüküyorlar maşalllah , yanlız kümesinizin çok eksiği var, bir yemlik alın yada yapın ve bir su kadı duvarlara birkaç tünemelik koyun , çatı yı düzenleyin sanırım karton var kartonların arasına sıtrafor koyun mesela , sıcağa ve soğuğa karşı koruma sağlar . Birazda ha ortamlarını geliştirin hem daha sağlıklı kuşlarınız olur hem göze daha çok hitap eder .. Sağlıkla besleyin kuşlarınızı .. selamlarŞEREF

Erkek öntepe(perçemli)dumanlı, dişisi mavi(gök)... İkisi de güzel de dişisi daha bir güzel göründü gözüme... Sağlıkla-huzurla beslersin İnşallah.

Hepiniz çok sağolun, Ugur aslında dumanlı daha güzel de bi durmuyor ki dolanıyor sürekli çekemedim doğru düzgün :) dişi daha sakin, Bide dumanlı çiftleşmek istiyor sabit durmuyor :)

Bize hayırlı olsun demek düşer... Sadece dişinin fazla kiloları olabilir, o kuşu beklemen gerekebilir; Bir çırpıda elden çıkarılabilecek bir kuş gibi gelmedi gözüme... Bunlar kişisel görüşüm tabi ki...

Yorum için tekrar sağol :)

erkek bizim tabirimizle Kula dişi mavi..

Maaşallah kuşlarınız çok güzel.. Dişi: mavi (gök).. Erkek: dumanlı.. Kümesi biraz daha düzenlediğiniz zaman daha güzel olacaktır ama başlangış için hiç de fena değil bence..

valla o deliklarden bırak sansarı kedi de girer benim 6 tane kuışumu yeni sansar aldı çok koydu
yeni kümesimden sinek giricek kadar delik bırakmadım üzülmek istemiyosan köpük v.s ile delikleri tıka

En yakın zamanda delikleri kapatıcam, Ama ortalama 1 sene besledim güvercin, Hiç sansar vs olay olmadı. Ama genede kapatıcam uyarınız için teşekkürler.

ÖnceLiqLe selamun aleyküm... Kardeşim KuşLarın güzeL Daha yeni başLamışsın sana bir tawsiyem kümesi 4 4 Lük yaptıkdan sonra kuş koymaya devam eT.. Cok daha SaqLıkLı verim alabilirSin kümes nasıL Desem sana Olmazsa olmaz olursada iyi oLsun dimy kardeşim :)

ll_Suleyman_ll' Alıntı:
ÖnceLiqLe selamun aleyküm... Kardeşim KuşLarın güzeL Daha yeni başLamışsın sana bir tawsiyem kümesi 4 4 Lük yaptıkdan sonra kuş koymaya devam eT.. Cok daha SaqLıkLı verim alabilirSin kümes nasıL Desem sana Olmazsa olmaz olursada iyi oLsun dimy kardeşim :)

Yazılarınızı düzgün yazın. Bir küçük bir büyük harfle veya "l" harfini "L" vs.. yazmanız mesajlarınızın silinmesine neden olacaktır.

Geri