Güvercinlerim Uçmuyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burak9593
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

burak9593

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Burak Yaşar
Meslek
Şoför
İlgi Alanı
Kediler
Abilerim selamunaleyküm.23 yaşındayım yeni yeni güvercin uçurmaya başlıyorum ama kuşlarımdan uçan yok yerim alçakta etrafımdaki binalarda çok yüksek bir iki tur atıp konuyolar oysa uçtuklarında küçük çocuk gibi seviniyorum ama havada kalmıyolar nasıl alıştırabilirim .

Yeni yavru alıp aç uçurmayı deneyin

Kardeşim eğer kuşunuz tok ise fazla uçmaz ve bu konuda en önemlisi çiğerdir kuşunuz bir hafta yada bilemedin iki hafta hiç uçurmadıysan o kuş hamlaşıyor o yüzden kuşları az da olsa antrenman yaptırman daha sağlıkl olacaktır eğer kuşlarının içinde yumurtası olan yavrusu olan var ise süreli aklı kümeste olacağı için uçmayacaktır kuşun uçtuğunda aklı kümeste olmayacak şekilde uçurmalısın ve dama konan kuşe kesinlikle aç uçur yoksa birde saatlerce kümese gelmesini beklersin . Dediğim gibi kuşların hamlamış olabilir onlara eğitim yaptır git bi sokak öteden sal bir kaç gün bunları yapmaya devam et eğer kuşlarının içinde sürekli dama çeken kuşun varsa onu uçurma ondan yavru al çünkü o diğerlerinide dama çekecektir güvercin bakmak emek ister ve bi o kadarda sabır heycanını anlıyorum kardeşim dediğim gibi onları aç uçur ve yumurta kovalamadıklarından yada yavrusu yada yumurtası olmadığından emin olduğun kuşları uçur . Dediğim gibi bi sokak öteden sal onları zaten mutlaka geleceklerdir eğer kümesi gerçekten sahiplendilerse böylelikle çiğerlerini açmış olursunuz . Unutma her kuş uçacak diye bi kaide yok uçaçak kuş kanat sesinden belli olur . Sağlıklı kümes bol yavru güzelde uçurmalar diliyorum sağlıcakla ..

Geri