Güvercinlerim...Yorumlarınızı Eksik Etmeyin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaRaCaKMaKLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ÖzGüR aFaCaN
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
İlgi Alanı
Kediler
selam arkadaslar bunlarda benimkiler birde tek sutbeyazım var ama ucuyordu cekemedim onu yorumlarınızı beklıyorum.

1004257il9.jpg

1004260uu9.jpg

1004268my4.jpg

1004282ng0.jpg

1004284da6.jpg

1004291cs9.jpg

1004296sg3.jpg

1004321sm3.jpg

1004259js4.jpg

1004285xl9.jpg

1004324zu9.jpg

Merhabalar özgür bey,gördüğüm kadarıyla baska ve taklacı perçemlilerden besliyorsunuz,kuşlarınız gayet sağlıklı gözüküyorlar,paylaşımınız için teşekkür ederiz.

kuşların keyfi yerinde görünüyor.
onlarla iyi ilgilendiğiniz her halinden belli.

PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER EMEĞİNİZE SAĞLIK...

bol yavrulu günler dilerim. kuşlarınız gerçekten sağlıklı.

tesk ederım arkadaslar yabanı guvercınlerden kurtulamıyorum bırturlu, resımde bıle cıkmıs :) bu yuzdende kuslarım bıtlenıyor bu sabah 6 da kalkıp kusları blotıkle yıkadım ınsallah hıcbrıne bısey olmaz, gunesın karsısında kurulanıyolardı en son, bıraz üşüdüler insallah hasta olmazlar veya zehırlenmezler...

KuCuKaFaCaN' Alıntı:
tesk ederım arkadaslar yabanı guvercınlerden kurtulamıyorum bırturlu, resımde bıle cıkmıs :) bu yuzdende kuslarım bıtlenıyor bu sabah 6 da kalkıp kusları blotıkle yıkadım ınsallah hıcbrıne bısey olmaz, gunesın karsısında kurulanıyolardı en son, bıraz üşüdüler insallah hasta olmazlar veya zehırlenmezler...

Selamlar.
Öncelikle paylaşım için teşekkürler.
Yabani güvercinler demişsiniz memleket neresiydi? Yani yabani güvercinin çok olduğu biryerdesiniz sanırım? :hmm:

istanbul yenıbosna

Kuşların Çok Güzel Ne Güzel Banyo Yapıyorlar...

FarukAyaz' Alıntı:
Kuşların Çok Güzel Ne Güzel Banyo Yapıyorlar...
Çok güldüm onlar banyo yaparken yaw :D resmen sıra beklıyorlar sırası gelen suya gırıyor :d

ama 2 tane lanet yabanı guvercın geldı onlarda gırmeye calısıo suya cok sınırlendım ya, aslında ıstedıklerı kadar gelsınler hepsını beslerın sonucta hayvandır yanı ama bunlar hastalık bıt pıre getırıyor.

Tesk ederım arkadaslar bu arada yorumlar ıcın

Kuslarinin masallahi var kardesim, umarin bloticle puskurtme yontemi kullanmissindir, daha etkili kanimca, birde yabani guvercinleri kuslarina pek fazla yaklastirmassan iyi olur, hastalik kapma riskin cogalir..
Paylasim icin saol eline saglik.

Blotiği legene koyup kusları tek tek yıkadım kafalarını sokmadan dun aksam eve gıttıgıöde hıcbırınde bıt kalmamıstı falak benım anlamadıgım hala cok kasınıyorlar sırt kısımlarını ozellıkle cok kasıyorlar. Ayrıca tekrar tesekkurler arkadslar.

merhaba özgür kardeş,nazar değmesin maşallah diyelim, yabani guvercinler yeme geliyor bendede aynı dert vardı , kumesimde taban ızgarası kullanıyorum yere yem düşsede yiyemiyolar, dışardada yemleme yapmadığım için biraz olsun eskiye göre azaldılar,yinede kurtuluş yok sanırım:)

saol kardesım, ya kumes ıcınde verınce de busefer karınca doluyo ıcerısı anlayamadım napıcam koskoca terastada tel orgu yapmak bıraz sacma gelıo ama sanırım ole yapıcam

gökhan @k' Alıntı:
Merhabalar özgür bey,gördüğüm kadarıyla baska ve taklacı perçemlilerden besliyorsunuz,kuşlarınız gayet sağlıklı gözüküyorlar,paylaşımınız için teşekkür ederiz.
Kardes Kaca Satıyon Süt Beyazi ALırım fıyatlarda anlasırıs İstersen msnem butun kusculara ver mardın satan ozellıkle dumanli mardin satanlara [email protected] :asla:

güzel kuşların var bende var var ama buraya ekleyemıyorum görsen hayran olursun

slm arkadaşlar yaz gelıyo artık ucurmaya başlarız şimdiden hayırlı olsun
metehantunaboylu.tr.gg

beyaz güvercinler çok güzel onları elinize almazsanız hep böle temiz ve bem beyaz kalır saygılar

güle güle besle

Geri