güvercinlerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cengelkoylu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hüseyin topal
Meslek
servisçi
İlgi Alanı
Kediler
gvercnlerm004ij2.jpg

gvercnlerm005nd2.jpg

gvercnlerm007qh7.jpg

gvercnlerm008co8.jpg

gvercnlerm009ja6.jpg

gvercnlerm010gy5.jpg

gvercnlerm011yz0.jpg

gvercnlerm012ho4.jpg

gvercnlerm014fo2.jpg

gvercnlerm015gy7.jpg

gvercnlerm016ta0.jpg

gvercnlerm017rt9.jpg

gvercnlerm018df6.jpg

gvercnlerm019jh9.jpg

gvercnlerm020gr8.jpg

gvercnlerm021rb6.jpg

gvercnlerm022dl9.jpg

gvercnlerm023cx9.jpg

gvercnlerm026hv5.jpg

gvercnlerm027fg4.jpg

gvercnlerm030xi3.jpg

gvercnlerm032sd3.jpg

gvercnlerm034vt7.jpg

gvercnlerm038qu6.jpg

gvercnlerm039ly0.jpg

gvercnlerm043ok7.jpg

Maşallah Maşallah Kırk Bir Kere Maşallah Mirodan Anlamamda Şu Kaplamaların Güzellikleri Ne Böyle. Memlekete Neresiydi Hüseyin Abi. Bunları Yakından görmel Lağzım.
Allah Sağlklı Bol Yavrulu Sezonlar Geçirmenizi Nasip Etsin.
Paylaşım İçinde Ayrıca Teşekkür Ederiz.
Bu arada Konunuzu Taklacı Irklar Bölümüne Taşıyorum. Resim video Anket Ekleme Bölümünde Pek Fazla Dikkat Çekmez.
Saygılarımla.

Merhabalar öncelikle paylaşımınız için teşekürü bir borç bilirm....Ne kadar taklacı ırkına ait bilgi sahibi
olmasamda güvercinlerinizin asil ve kökü sağlam bir soydan geldiğini söyleyebilirim..

Çok güzel güvercinler sağlıklı ve bol yavrulu bir sezon dilerim...

Denizli den saygı ve selamlar...

merhabalar. hüseyin bey öncelikle aramıza hoş geldiniz ve bereketli geldiniz, bunlar ne güzel kuşlar böyle. Allah nazardan saklasın. taklacı ırkı hakkında deruni bilgi sahibi olmasam da hayatının bir bölümünü kuşlarına ayırmış her insan gibi sağlıklı, endamlı, yakışıklı kuşları görünce maşallahımızı çekeriz. bol yavrulu ve öncelikle sağlıklı sezonlar dilerim. izmir'den selamlar.
dostlukla...

admin teşekkür ederim.İstanbul çengelköyde oturuyorum beklerim.

bravo çok güzel kuşların var maaşallah güle güle besle bu kuşları fazla tanımasamda çok beğendim acaba kuşların soyu mardinmi ben kelebek besliyorumda

bu arada ben miroları soruyorum sıvama mardinleri değil tabiki

Hüseyin bey öncelikle aramıza hoş geldiniz safalar getirdiniz,maşallah miro,kaplama,sabuni,arap...neredeyse taklacıların tüm çeşitlerine sahipsiniz,Allah bol sağlıklı yavrular versin.

teşekurler arkadaş

öncelikle kuşların bi harika kardeşim ben de yeni bir yuva yaptım 5 cift kuşum var ama senin mirolara ve kaplama miskilere hasta oldum ikisinden tabi satarsan birer cifti bana ne kadara verirsin bende istanbul avrupa yakasında oturuyorum paylaşım içimn teşekkürler

hüseyin abi miroların süperler.göğüs renkleri çok belirgin ve güzel uzun zamandır görmemiştim böylesini.
kaplamalarda bir o kadar.manken gibiler maşallah.kusursuz çok tatlı bir sarıya sahipler.
miroların soyunu öğrenebilirmiyim.kendi çalışma ürününüzmü yoksa bir yerden mi temin ettiniz?

SELAM SU ANDA SATILIK KUŞYOK YAVRULAR VAR DAH SORA OLABİLİR KARDEŞ

bunlarda benım kuşlarımdan oyn kuşudur asla masa kuşu sanmayın

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
hüseyin abi miroların süperler.göğüs renkleri çok belirgin ve güzel uzun zamandır görmemiştim böylesini.
kaplamalarda bir o kadar.manken gibiler maşallah.kusursuz çok tatlı bir sarıya sahipler.
miroların soyunu öğrenebilirmiyim.kendi çalışma ürününüzmü yoksa bir yerden mi temin ettiniz?

Maşşalah Kuşların Cok Guzel
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Geri