guvercınlerım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YAKUP TUNCER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
YAKUP TUNCER
Meslek
SERBEST
İlgi Alanı
Seçiniz
msn [email protected] gsm 0533 394 85 98

Ekli dosyalar

• 062.webp
    062.webp
    216.4 KB · Görüntüleme: 1,638
MAşallah hakkaten cok guzeller

bide yandan fotolarını koysan arkadaş kanat sıvamasını net görsek.maşallah güzel hayvanlar

teşekurrler arkadaşlar allah daha guzellerını sızlere nasıp etsın

gercekten kanatlar fln tam oturmuş maşallah

GÜZEL..

maşallah :tamam: kuşlar nekadar güzelse yuvada o kadar kötüleşmiş,daha güzel bir yerde çekseymişsiniz keşke,ama güneş balçıkla sıvanmaz derler kuşlar :heyo: :slm:

göksal balcı' Alıntı:
maşallah :tamam: kuşlar nekadar güzelse yuvada o kadar kötüleşmiş,daha güzel bir yerde çekseymişsiniz keşke,ama güneş balçıkla sıvanmaz derler kuşlar :heyo: :slm:
yorum yaparken bana göre bıraz dıkkat et o yuva değil sadece bır kuluçalık

YAKUP TUNCER' Alıntı:
göksal balcı' Alıntı:
yorum yaparken bana göre bıraz dıkkat et o yuva değil sadece bır kuluçkalık ayrıca guneşin varsa sende sıva belkı tutar

Göksal Abi kötü birşey söylemek istememiştir: siz biraz yanlış anlamışsınız ama neyse bu muhabbet sizin aranızda...
Kuşlara gelince maaşallah gerçekten çok güzel kuşlar güle güle besleyin.. Altlarında yavru aldınız mı? Güzel yavru atıyorlar mı? Birde oyun var mı yoksa sadece masa kuşu olarak mı besliyorsunuz? Biraz fazla soru sordum galiba ama kusuruma bakmayın (:

........SİNAN ÖZTEKİN.........

polllat' Alıntı:
Göksal Abi kötü birşey söylemek istememiştir: siz biraz yanlış anlamışsınız ama neyse bu muhabbet sizin aranızda...
Kuşlara gelince maaşallah gerçekten çok güzel kuşlar güle güle besleyin.. Altlarında yavru aldınız mı? Güzel yavru atıyorlar mı? Birde oyun var mı yoksa sadece masa kuşu olarak mı besliyorsunuz? Biraz fazla soru sordum galiba ama kusuruma bakmayın (:

........SİNAN ÖZTEKİN.........
arkadaşım ben kuşları masa kuşu olarak beslıyorum altlarından yavru aldım ve altlarından daha ıyılerı gelıyor ayrıca butun kuşlarımın altları ıyı gelıyor bızde dunku kuşcu değilız sana şukadarını söyleye bılırım butun kuşlarımı masaya atabılırım sadece kendıme beslediğim için bu gune kadar kuşları pıyasaya veya herhangı bır sıteye koymamıştım ama bakıyorum ıstanbul bırıncısı denılen kuşlar benım kuşların yanından bıle geçmıyor ondan sonra sıteye attım sanırım guzeller ayrıca bırde bu göksel balcı kım merak ettım cunku asker arkadaşım vardı aynı ısımde

merhaba arkadaşım,ben sadece bu güzelim kuşların elbiselerinin kirlenmesine üzüleceğim için böyle bir şey yazdım ,yanlış anladın galiba ben böyle kostümlü kuş beslesem biraz daha dikkat ederdim ,Allah'a şükür kendi kuşlarım bana yeter yeni resimleride yakında paylaşıma açınca sende bakarsın beğenmezsende söylersin ben yorumlara açığım yaş 33 ama daha öğrenecek çok şeyim var bu site ve kuranlardan Allah razı olsun böyle kuşları görmeme aracı olduklarından bence kuşların 10 numara ,izmir çavuş talimgahta ve tekirdağda beşiktepede askerlik yaptım belki yardımcı olur bana tanıdık gelmedi ismin ama sağlıcakla kal :slm:

Sinan arkadaşım sanada ayrıca teşekkür ederim ,yazıları 2 kez okusak aslında ne demek istediğimiz anlaşılır amacımız yermek asla değildir,yardım alabilir ve edebilirsek ne mutlu bize :slm:

YINEDE SÖYLEDIĞIM GIBI GÖRDUĞÜN SADECE BIR KULUÇKALIK VE ÖYLESINE CEKILMIŞ BIR FOTO KUŞLARIN KUMESI IKI ODA SENDE BILIYORSUNKI KOSTUM KUŞUNDA ELBISE KIRLI OLDUMU ZATEN O KUŞ KOSTUM KUŞU OLMAKTAN ÇIKAR AYRICA DIKKAT EDERSEN ELBISELER KIRLI DEĞİL BANADA SDECE ISMIN TANIDIK GELDIĞİ İCİN SORDUM BENDE ISPARTA DAĞ KOMONDO OKULU SİİRT ERUH TA YAPTIM ASKRLIĞİMİ SANIRIM BEN YANLIŞ ANLADIM KUSURUMA BAKMA YINEDE TEŞEKKULER YORUMUN ICIN DEMEKKI FOTOLARIDA CEKERKEN DIKKAT ETMEK GEREKIYORMUŞ BUNU ÖĞRENDIM AMA DEDİĞİM GİBİ KENDIME BELIYORUM TIARI AMAÇLA DEĞİL

YAKUP TUNCER' Alıntı:
YINEDE SÖYLEDIĞIM GIBI GÖRDUĞÜN SADECE BIR KULUÇKALIK VE ÖYLESINE CEKILMIŞ BIR FOTO KUŞLARIN KUMESI IKI ODA SENDE BILIYORSUNKI KOSTUM KUŞUNDA ELBISE KIRLI OLDUMU ZATEN O KUŞ KOSTUM KUŞU OLMAKTAN ÇIKAR AYRICA DIKKAT EDERSEN ELBISELER KIRLI DEĞİL BANADA SDECE ISMIN TANIDIK GELDIĞİ İCİN SORDUM BENDE ISPARTA DAĞ KOMONDO OKULU SİİRT ERUH TA YAPTIM ASKRLIĞİMİ SANIRIM BEN YANLIŞ ANLADIM KUSURUMA BAKMA YINEDE TEŞEKKURLER YORUMUN ICIN DEMEKKI FOTOLARIDA CEKERKEN DIKKAT ETMEK GEREKIYORMUŞ BUNU ÖĞRENDIM AMA DEDİĞİM GİBİ KENDIME BELIYORUM TICARI AMAÇLA DEĞİL

Geri