güvercinlerimde bitler var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmet ali pusat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet şenol
Meslek
bilgisayar teknik servis
İlgi Alanı
Kediler
selam güvercinlerimde bitler var aşırı derece de değil ama niyede var özellikle kanat altınde ve boyun kısımlarında oluyo bunları temizlemek için en basidinden ne yapmalıyım yardımcı olursanız iyi olur şimdiden teşekkürler teşekkür ederim

blotic adlı ilacı veya neguvon adlı ilacı kullanabilirsin

Bende blotic'i kullanmanı tavsiye ederim.. Çok iyi bir ilaç tek seferde hepsini öldürür.. Kuşlarında bit olmasının birçok nedeni olabilir.. Kümesin aşırı kirli olabilir.. Beslediğin yer (çatı,bolkon vs.) çok kirli olabilir.. Birde kümese yeni kuş getirdiğinde önce yıka.. Yeni kuşlarla gelmiş olabilir...

veterinerlerden yada kuş mezatlarindan güvercinler için bit ilaçı ala bilirsin

kardeşim bit kuşlarda zaten olur bunu engelleyemeyiz ama bazı ilaçlarla çogalmasını önleyebilirsin bende diğer arkadaşlar gibi blatonic i tavsiye ediyorum.

zafer195' Alıntı:
kardeşim bit kuşlarda zaten olur bunu engelleyemeyiz ama bazı ilaçlarla çogalmasını önleyebilirsin bende diğer arkadaşlar gibi blatonic i tavsiye ediyorum.

sana katılıyorum zaten kuşun doğasında var ama biz sadece azltıyoruz evcil olduğundan

blotic başka bi ilaç tanımam kullanımıda bi fiske bul içine bi kapak dök gözlerine gelmiycek şekildde sık sonrada banyo ver bukadar saygılar

Geri