Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm abilerim kardeşlerim ben kuşçuluğa yani başladım 2 hafta önce eşli 2 kuş aldım şimdi onlar yumurtlayacak haftaya da 2 tane daha alcam ben bunları nasıl kümese alıştıra bilirim?lütfen yardım eder misiniz...
kanatlarını batlayıp etrAFI TANITAbilirsin....kümeste rahatlatabilirsen onlar alışacaktır zaten..ymurtlayıp yavru büyüttükten sonra zaten birdaha gitmez..ama ilk başta rahat ettrmelisin
ilk kuşların yumurtladıktan sonra kaçmaz tahminimce ama yine de çevreyi tanıtmak lazım.arada kümesten çıkar ama kaçmamaları için önlem al.ikinci aldığın kuşlar da zorluk çekebilirsin çünkü yer kavgası olucaktır ben yaklaşık bi ay oldu kelebek getirdim halaa bi yer bulamadı ve sürek li dayak yiyo.kümesin büyükse fazla sorun yaşamassın.
ikinci aldğın kuşları çevreye alıştırmak içinde öncelikle kanatlarını bantla ilk 1 hafta diğer kuşlara ve kümesine alışmasını sağla sonra 2 hafta kadar kanatları bantlı bi sekilde sal.sonra 1 hafta kadar kanatlarını çözük sal ama kuşları korkutmamalısın.forum da değerli bi abimiz çok güzel bilgiler paylaşmıştı.onları da okursan daha faydalı olur.
slm abilerim kardeşlerim ben kuşçuluğa yani başladım 2 hafta önce eşli 2 kuş aldım şimdi onlar yumurtlayacak haftaya da 2 tane daha alcam ben bunları nasıl kümese alıştıra bilirim?lütfen yardım eder misiniz...
Büyük ihtimalle anlamada sorun yaşıyorsun, veya anlamak istemiyorsun arkadaşım. Senin bu 5. üyeliğin oldu, kurallara uymuyorsun, özel mesaj ile kullanıcıları rahatsız ediyorsun, forumlarda arama yapmadan saçma sapan konular açmaya devam ediyorsun.
Bu üyeliğini uzaklaştırmayacağım, bunuda oku, umarım bu sefer anlama güçlüğü çekmezsin. Senin gibi yeni başlayan kişiler için burada istediğin kadar bilgi var. Forumları araştır. Boş yere konu kirliliği yaratma.